Friidrotts-EM

Okej, imorrn drar Friidrotts-EM igång i Göteborg. Sverige ställer upp med sin största trupp någonsin. Ända problemet verkar vara att den är för stor. På Aftonbladet ( http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,867551,00.html ) kan du läsa om den Svenska kulstötaren som är försvunnen. Verkar vara någon som vägrade gå i ett rakt led bakom coachen. Tydligen var han 41 och bosatt i USA - kanske inte så hemma i Sverige då.
 
Friidrotts-EM ja, medaljer i massor lär det ju bli. Hur många Sverige får är ju lite svårare att veta.
Carolina Klüft börjar ju tävla imorrn, guld?!?

Hur går då sportandet för egen del? Jo, idag gick jag en runda runt våran tomt och sparkade på en överdimensionerad tennisboll (Hundleksak).

Har varit ledig två dagar i rad nu - börjar bli rastlös. Ledig imorgon också. Jösses man blir ju förslöad.

Vädret då - Jo, det är torrt, varmt och soligt. Gräsmattan börjar bli alldeles brun,grå,beige. Torr alltså. Positivt med det är att man inte behöver klippa gräset överhuvudtaget. Trots detta kom mamma o pappa idag hem med ytterligare en gräsklippare till hushållet. Farfar hade köpt en ny eftersom han trodde det var fel på den gamla - det var det inte så nu har vi den.
Saken är den att vi hade två sedan förut - nu har vi alltså tre gräsklippare och en stor gräsmatta som aldrig behöver klippas.
Enligt SMHI väntar inget regn heller. Deras prognos för Örnsköldsvik sträcker sig fram till och med Torsdag - men inget regn i sikte.

Det är ju bra att solen skiner också så klart!!
Det klagar vi inte på.

Over and out!!

O.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha, då kan ju hela familjen klippa gräset samtidigt nästan :)

Postat av: Sandra

RIKEMANSBARN! Gaaaaah!

2006-08-07 @ 21:50:32
URL: http://sandrafackel.blogg.se
Postat av: Mia

Åhhh, vad idrott är tråkigt att titta på¨. Blir galen av det. Mamma ska jämt se på det. en liten stund går bra men sen. blah

2006-08-09 @ 12:52:16
URL: http://www.miawiberg.blogg.se
Postat av: Mia

Här händer det absolut ingenting

2006-08-19 @ 12:37:17
URL: http://www.miawiberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback