Ho Chi Minh, Vietnam...

Igar anlande vi hit till det som kan vara Vietnams huvudstad enligt vissa men vi tror att Hanoi ar huvudstad.. Hur som helst sa ar det en valdigt stor stad och typ miljoner mopeder pa vagarna..

Vi lamnade alltsa Kambodja igar och kom in i Vietnam. Gransovergangen var riktigt smidig och mycket vackrare och fraschare an den mellan Thailand och Kambodja..
Vi som trodde man skulle behova visa upp en returbiljett for att inte behova visa, men de behovde knappt se att det var ratt person for ratt pass.. De tog bara hela bunten med pass for alla pa bussen och stamplade sen var det i princip klart...

Idag har vi varit och besokt Tunnlarna i Cu Chi en bit utanfor sjalva Ho Chi Minh. Var en riktigt haftig upplevelse att fa krypa runt i de valdigt (!) tranga och morka tunnlarna! Tydligen vagade vi oss langre an de flesta andra turister sa guiden tappade bort oss nar vi inte kom upp dar de flesta andra gick upp... Men vi hittade igen honom och han gratulerade oss till att ha gatt sa langt...
Vi besokte aven en fabrik dar det bara jobbade handikappade som gjorde helt makalost haftiga "tavlor" med bara aggskal m.m.

Imorrn drar vi vidare norrut har i Vietnam for en veckas sol och bad i Na Trang... Ska bli skont att ligga ett tag pa stranden igen... Fint vader har det borjat bli igen efter en hel del lagtryck...

Hoppas allt ar bra med er dar hemma!!

O.


Kommentarer
Postat av: Mia

Ohh. adventures

Postat av: Magnus

Coolt! Såg inget gammalt vietcong-spöke? :D
ha de gott!

2008-05-18 @ 21:45:59
Postat av: pap

Är i skellefteå .....läget oförändrat åker hem på onsdag.. låter inte som nåt för mig med klastrofobiska tunnelvandringar..
ha de gött.

2008-05-18 @ 23:01:46
Postat av: syster

hej! tänkte på en sak när du berättade om målare... imorse kl halv 10 cyklade jag till stan.. såg då en kvinna (runt 45 kanske) sitta på en solstol mitt på ett röjt område vid hägglunds... inget värstingställe direkt.. sen satt hon o målade av utsikten.. hrm.. vilken utsikt? jo över stället typ där ica kvantum är.. beautiful? not! iaf.. tänkte: aja.. hon lär väl lessna efter ett litet tag.. när jag cyklade hem kl 4.. tro fasen att hon sitter kvar där! på exakt samma ställe o målar :S trodde inte de va sant.. men så äre.. annars äre bra här iaf, snart kommer du ju hem hurru.. längtar du? kram!

2008-05-29 @ 18:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback