Go o glad kexchokla...

Hej hej. Long time no see... Har forflyttat mig soderut i Vietnam till ett stalle som heter Mui Ne. Dit som den svenska chartern gar sa vi tankte att det lar ju vara fint. Men ojojoj, stranden ar jattefin men har blaser det tydligen storm varenda dag. Sa efter ett par minuter (!!!) pa stranden ar man tackt av sand. Sa vi har spenderat dagen med att slappa utanfor bungalowen. Helt okej eftersom solen skinerdar ocksa. Synd bara att det inte blir sa mycket bad. Idag hyrde vi en moppe och har kort runt och insett att hela stallet ar lika kasst och vi tycker synd om de stackars charterresenarer som bokat tva veckor pa detta stalle.
Men en hel del sol och slappometern ar pa topp anda.
Resan mellan Nha Trang och Mui Ne gick bra. Sleepers Bus ar nagot som verkligen borde inforas i Sverige. jag skulle latt aka med iaf.
Pa tisdag tar vi bussen till Saigon. Snurrar lite med kanske lite shopping och sant under kvallen och tidigt onsdag morgon ar det ut till flygplatsen som galler. Flyget tillbaka till stockholm och vips sa ar varmen valdigt langt borta igen... Men da bar det ju av upp till Ornskoldsvik istallet. Julfirande kan ju vara nice. Men jag lar ju hora av mig innan dess ocksa. Kanske inte harifran Mui Ne eftersom det var extremt langt till narmsta internet men kanske ni far en rad fran Saigon.

Hoppas ni har det bra allihopa. God Jul och allt annat man kan saga.

Soliga halsningar.

O.

Kommentarer
Postat av: Pappan

Allt är okey hemma.

Vi väntar bara på att få lite juledigt.

Allt med värme och sol känns lite avlägsetv vi har haft ca 20 grader kallt och snö(lappnmögel som någon skrev) kramar från Övik

2009-12-20 @ 09:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback