Fest, sömn, tvätt och plugg...

Igår var det födelsedagsfest hos en kompis här i Västerås. Det var helt okej. Kan sägas att det inte bara är i Asien som asiaterna är galna i Karaoke. Vi var kanske 12 pers igår varav ca 8 var asiater. Det var karaoke, karaoke och karaoke. Kul hur som helst.
Sen idag har jag tvättat. Linda hade bokat tiden precis innan mig så när hon var klar kunde jag ju komma in tidigare och också bli klar tidigare. Det är nice. Nu ska jag strax ner och plocka det sista ur torkskåpet. Om det är torrt dvs.
Annars ser resten av dagen ut att kunna innehålla lite plugg faktiskt. Har en individuell uppgift som ska vara inlämnad på måndag. IT, så det vore ju bra om jag började med den idag. När den sedan är klar är det så att jag får lov igen. Vårterminen drar inte igång förrän den 21a. Så det blir en och en halv vecka helt utan plugg!!! Känns väldigt lockande. Men samtidigt hade jag hellre börjat nu på måndag och istället haft ett riktigt påsklov typ.
IT uppgiften känns lite halvkrånglig. Det är mest den förbannade sidnumreringen i Word som är dryg. Och för en IT-handikappad som jag är det svårt att förstå sig på sidbrytningar och avsnittsbrytningar och allt vad det heter. En annan sak jag inte har en aning om vad det betyder är "Skärmdump". Vad fasen är en skärmdump??? Så ologiskt.

Nej, just ja. Tvätten...

Ha det bra allihopa!

O.

Kommentarer
Postat av: Cissi

När man blir så arg på datorn att man dumpar skärmen i soporna, då har man gjort en skärmdump!! (Enligt nationalencyklopedin såklart)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback