Några dagar till...

Nu var det ett tag sen ni fick en uppdatering. Men de senaste dagarna har jag haft mor far och syster här. Det har varit trevligt. Vi har sett och köpt en massa roliga och bra saker.
Vi lämnade hunden på Strömsholms djursjukhus för att operera ett trasigt korsband. Trodde att hon skulle få åka hem redan på lördan eller söndan men det visade sig snarare vara så att hon får åka hem på måndag eller kanske till och med tisdag. Det betyder att mamma o pappa blir kar tills dess. Syrran däremot flyger hem idag.
Igår var vi till sthlm och gjorde Gröna Lund faktiskt. Insane var verkligen insane och jag har nog aldrig haft sån hjärtklappning efter en berg och dalbana förut. Det märks också att man inte är tolv längre. På tågresan hem så värkte det i benen av all spänning som man sysslade med i karuseller och allt annat. När man var tolv orkade man ju hur mycket som helst...
När vi kom tillbaka till västerås blev det middag på jensens böfhus. Det var riktigt gott och min familj fick träffa "tjejen" också. Det var kul. Därefter gick vi en runda på stan och visade Västerås "sevärdheter". Blev bland annat en tur med hissen upp i skrapan för att se den fina utsikten. Passerade massor med statyer/skulpturer. De var faktiskt nöjda med sightseeingen tror jag... "he kund mana aldrig tro..."

Kom på ett väldigt bra norrländskt ord igår. "Hira". Typ när det pirrar eller ilar i magen i en berg och dalbana så hirar det. Man kan också få väldigt många hirningar... Ett extremt användbart ord. Ungefär som "he".
Det var dagens norrländska språkskola. Hoppas ni är med nästa gång också :p

Ha en bra helg!!!

O.

Kommentarer
Postat av: Mia

Tänk när man var ung, då orkade man allt. Men nu när man är gammal och grå, ja du vet :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback