Huvudvärk / Trötthet...

Bah, nu sitter jag här hemma med huvudvärk och en enorm trötthet. Har sovit bra de senaste nätterna så det är förmodligen någon liten sjukdom som spelar mig ett spratt.

Senaste dagarna har iaf bestått av en hel del plugg då det ju idag bara är en vecka kvar till tentan i Mikroekonomi och Internationell Ekonomi (1/2). Andra halvan läser vi i Makrokursen som börjar om två veckor.
I lördags kväll däremot var vi ett litet gäng hos Niklas. Käkade tacopaj, drack utgången öl (förmodligen inget fel för onykter blev man precis som vanligt...) och spelade monopol. Medan de andra under spelets gång hann med åtminstone 12 varv runt banan tog jag mig fyra. Jag kom halvvägs sen fick jag konstant hoppa tillbaka till fängelset. Inte underligt att jag inte hade varken gator eller pengar. Men jag blev inte sist iaf och ölen gick ju ner ändå...
Haft sista föreläsningen i mikro idag. Sen jobbades det lite med inlämningsuppgift och pluggades en del innan jag promenerade hem. Eller det gjorde jag inte alls. Jag vet inte hur ofta jag skriver att jag promenerar hem, det gör jag extremt sällan iaf. Niklas brukar vara snäll och ge mig lift. Vilket är bra för promenera är inte så roligt om man inte har gympaskor och det har jag så sällan (läs: Aldrig) när jag går till skolan. Intressant va?

Hur som helst imorrn fortsätter pluggandet. Ska vara i skolan 9.30. Är inte det en perfekt tid? inte för tidigt och inte för sent. Blir nog plugg onsdag, torsdag, fredag med en paus på kvällen då det är Bad Taste-fest på Kåren. Gäller att klä sig riktigt illa och vara riktigt onykter. Det ska jag nog klara utan några som helst problem. På lördag vet jag inte hur pluggig jag kommer vara, om jag lyckas bra på fredan kan det nog dröja till sena eftermiddan innan man är i pluggbart skick. Däremot har jag söndan att använda mig av. Har iofs tvättid då men det kan vara bra med lite pausar. Sedan vips så är det måndag. Tentan är 14.10-19.30. Katastrofalt dålig tid. Jag vill inte behöva gå hela dagen och snurra in mitt huvud i tentatankar. Jag vill kliva upp på morgonen och inte hinna göra mer än man brukar för nervös brukar man hinna bli på vägen till tentalokalen iaf...
När den väl är över blir det bara att packa, göra sig av med katten och sova. För på tisdag flyger jag upp till Umeå och åker sen ner till Örnsköldsvik. Blir kvar till söndan. Förutom att jag ska upp till Umeå för fest på fredag kväll. Hur kul som helst med lite miljöombyte. Flyger ner från Övik sen på söndan efter att ha grattat farmor som fyller år då. 86 blir hon. Hur som helst nu vet ni hur den närmsta tiden ser ut för mig. Så nu gör det ju inget om jag inte uppdaterar på ett tag...

Jag är så sjukt trött i huvet. Jag hade velat ha någon rolig, lättläst tidning som jag kunnat bädda ner mig med. Och sen somna tidigt. Förutom att jag ju vill se Färjan och nåt annat som jag glömt bort vad det var.

Ha det bra allihopa!!!

O.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

fest i umeå? hos vem? kram!

Postat av: Linnéa

fest i umeå? hos vem? kram!

2009-10-20 @ 08:55:42
URL: http://linneafager.blogg.se/
Postat av: Linnéa

heh, man vet aldrig ;) jag är bjuden på halloweenfest på lördagkväll då, men då kommer de bli svårt att ta sig hem till farmor så de blir nog ingen sån för mig i år.

2009-10-20 @ 17:07:24
URL: http://linneafager.blogg.se/
Postat av: Linnéa

heh, man vet aldrig ;) jag är bjuden på halloweenfest på lördagkväll då, men då kommer de bli svårt att ta sig hem till farmor så de blir nog ingen sån för mig i år.

2009-10-20 @ 17:07:52
URL: http://linneafager.blogg.se/
Postat av: Anders

bra kommentar i Öa idag

2009-10-20 @ 19:42:06
Postat av: Anonym

Den berömda plugg-sjukan kanske??

2009-10-21 @ 21:08:36
Postat av: Sandra

Du är jättevälkommen upp på fredag, men skulle tro att det blir mer drag på lördan... Halloweenfester överallt då :)

2009-10-24 @ 13:32:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback