Sommar i Örnsköldsvik.

Sommaren avslutar verkligen med att visa sig från sin bästa sida här i Örnsköldsvik. Massor med sol och värme så det känns inte så kul de dagar man spenderar inomhus på jobbet. Men men man överlever. Igår var det inflyttningsfest. Här får ni ett smakprov på hur fina vi alla var;



Till veckan hoppas jag på att vi blir lite äventyrslystna och försöker oss på att bestiga SKuleberget. Med klätterutrustning och sånt. 300 kronor kostar det och tar cirka 3 timmar sägs det. Jag kommer förmodligen inte "njuta" så mycket av utsikten utan bara klamra mig fast och stirra in i klipporna. Hm. Här kan ni läsa mer om det:
http://www.highcoastcenter.se/

Imorrn jobbar jag igen. Tisdag är jag ledig för att förhoppningsvis klättra i berg. Onsdag jobbar jag. Torsdag och fredag är jag än så länge ledig men det kan mycket väl bli jobb även de dagarna. Sedan är jag och kommer jag att vara ledig lördag och söndag då det är sista helgen här i Örnsköldsvik. På måndan räknar jag med att återvända till Västerås men biljett är ännu inte köpt. Har bestämt mig för att ta flyget iaf. Tåg är dyrt om man bokar sent och tar jääääääättelåååååång tid.

Haft en bra helg?

O.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback