Hippaste kvällen i Västerås?! JA!!

Nu sitter jag här och har bytt om till partyutstyrseln. Sittningen ikväll har Hippietema. Riktigt roligt lär det bli. Jag är grymt taggad. Men det kanske ni förstår eftersom att jag är klar redan halv fyra :p
Har på mig mina thailandsbyxor, very loose så att säga. Gladiatorsandaler men eftersom det fortfarande är vinter får det bli tunna bruna strumpor i de, annars är risken att jag kommer hem utan tår. Har en riktigt fin(?) t-shirt, rosa, från New Yorker som det står "Love is my message" på. Det känns ju lite hippie också. Över det har jag en jeansjacka som saknar den yttersta delen av ärmarna och som jag sytt ett stort fint(?) peacemärke på ryggen. Glasögon hittade jag också på New Yorker, ni vet såna där små runda. Very Hippie-isch. Sedan ett flätat hårband/pannband från H&M. Ser ut typ som om det är håret man flätat. Sen blir det såklart typ de flesta thailandssmycken jag kunnat hitta. Armband, halsband... Jag är bara sjukt taggad. Men eftersom denna förklaring inte lär ge någon bra bild så ska jag fixa upp bilder under morgondagen. Om jag mår bra dvs. Nu börjar jag bli hungrig också. Typiskt. Men men det är bara att stå ut. Hamburgertallrik är den mat man äter på hippiesittning.
Och eftersom "mitt "lag"" vann uttagningen till SM i ekonomi idag går vi gratis på sittningen. Hur många lag som var anmälda?? Knappt ett... Så det var ingen svår seger, men ändå en seger :)

Något som jag vet redan nu är att jag kommer få skavsår. Sandalerna en hel kväll är nog ingen höjdare. Och hur fasen ska man hålla sig torr?? Strumporna kanske skyddar lite iaf. Får hoppas på det...

Åh, nu får klockan gärna gå lite snabbare. Vill se hur alla ser ut. Haha.

Peace

O.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha längtar tills vi får se bilder :D

Postat av: Anonym

men du, nu tycker jag att du tog i lite väl angående SM deltävlingen, vi vann och vi ska åka, och vi är UTVALDA, mycket viktigt!

2010-03-13 @ 15:50:49
URL: http://moarydbeck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback