Ny dag nya möjligheter.

Jag fortsätter på det inslagna spåret med "Bjästafallet".
Just nu finns flertalet grupper på Facebook där det kastas skit på hela Bjästa och alla som bor eller kommer därifrån. Inavel. Idioter. Äckliga typer.
Man blir bara så ledsen. För inte bara vräker de ur sig en massa skit utan att veta vad de pratar om. De gör det även svårt för de många Bjästabor som aldrig ställt sig på pojkens sida. De har kämpat ända sen detta hände med att försöka få folk att inse att pojken är skyldig och dömd. Men motståndarna har haft bättre styrka och spritt sig över hela landet. Problemet för de Bjästabor som kämpat för flickorna och nu helt plötsligt fått hela Sverige bakom sig i sin kamp är att de istället för att hjälpa flickorna får värja sig mot anklagelser om att hela Bjästa (Örnsköldsvik och hela Norrland) är 12 generationers inavel, att alla som bor där är idioter osv.
Hur fasen kan det vara bättre att istället smutskasta alla andra, även de som hela tiden hjälpt till och stöttat?
Hur kan det vara prästen eller skolans fel att pojkens mamma startat facebookgrupper och bloggar för att smutskasta flickorna? Hur kan det vara skolans fel att pojken våldtog flickorna? Hur kan man anklaga prästen för att vara ansvarig för att pojken våldtog en andra flicka??

Nej sluta med smutskastningen nu!!!

O.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback