Åh vad jag skrattar.

Haha, detta är bara så roligt att jag kan inte sluta skratta. Kan också bero på att jag just tagit mig igenom världens tråkigaste kapitel i Beskattningsrättsboken. Well well.
Surfade in på allehanda.se (hemsida för Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland) och fick ytterligare två bevis på att Härnösand är en håla och förmodligen Sveriges mest oförtjänta residensstad. Anyhow. Först och främst var en av största nyheterna att Härnösand nu finns på GoogleMaps men att det är felstavat och trots flertalet mail till google där folk påtalat detta heter det fortfarande Härnösänd. Haha, att det ens är en nyhet.

Men som om detta inte gjorde min dag tillräckligt så skedde det strax därefter. I en av kommentarerna står det att man ska titta på vilka artiklar som är mest lästa av de från Härnösand. Haha, åh, vilket gott skratt jag fick mig när jag såg vad som var på fjärde plats; "Begravningsnotiser". Haha, fasen i Härnösand händer inget av nyhetsvärde förutom när stan hamnade på GoogleMaps och när folk begravs. Åh, vilken framtidsort :)

Det var dagens.

Annars har dagen gått till träning, plugg och nej förresten det är allt. Suck vilket roligt liv. Men färdig för idag så nu ska jag bara sitta i soffan och socialisera via internet och se dåliga program på tv. Imorrn är det tidig morgon igen. 6.15 står väckaren på. Men det är den tredje sista så tidiga morgonen. Åh, vi borde ha fest på måndag för att fira att den sista tidiga morgonen är gjord. Ja, det tycker jag!

O.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback