Dessa förkylningar

Så jävla less just nu. I måndags blev jag förkyld och hela torsdag-fredag låg jag nerbäddad på mitt logement i 40-graders feber.
Eftersom att SAS hade varit så roliga och ställt in typ alla flyg utom kvällsflyget från Ronneby till Stockholm fick jag inte heller åka hem tidigare.
När jag sedan till slut kom till flygplatsen var flyget 2 timmar försenat.
Upptäckte även att min lilltå inte längre hade någon blodcirkulation utan var vit och "död". Men det var inte pga kylan, utan bara allmänt konstigt. Men efter 30 minuters knådande var den vid liv igen.
När vi till slut landade på Arlanda hann jag precis med planet till Övik, så här sitter jag nu.

Känner mig ganska fräsch nu ändå, lite småfebrig och rejäl hosta men okej.

Nästa helg kommer jag hem redan på Torsdag och då har jag tänkt vara frisk så hitta på nåt vetja!

Har nu också fått mitt fina kort som gör mig till SAS EuroBonus Member. Känner mig verkligen speciell. Nu är det bara att börja samla poäng för att tjäna ihop till gratisresor. Tro vart jag ska åka?!

Ha det så bra allihopa!

hO.st 

Melodifestivalen

Jaha, kort uppdatering av min vecka:
Har spenderat hela veckan med att studera och skjuta kulspruta. En rolig upplevelse men det räcker med att ha provat det en gång. Var hursomhelst rejält tryck i den och jag tror minsann att jag inte missade alla 300 skotten..
Kom hem inatt, börjar bli en vana med flyg, -bussar och taxi nu.
Även nästa helg blir en sån här "korthelg" men vecka 9 är jag ledig även fredag så då får jag åka hem på torsdagen. Känns skönt att ha en sådan långre helg att se framemot.

Åker ner igen imorrn, denna gången får jag dock nöja mig med tåg till Arlanda och sedan flyg.
Pga Melodifestivalen (red. anm.) är samtliga flyg till Sthlm fullbokade imorrn.
Men jag klagar inte.

Ikväll blir det ju årets (tidernas?) fest i Örnsköldsvik när det är dags för Melodifestivalens deltävling.
Kommer tillsammans med resten av min familj se allt live i Swedbank Arena. Känns kul att få vara med när det händer något så pass stort som ju ändå melodifestivalen är.
Hoppas bara att det blir en härlig stämning och att man kanska hinner med en liten sväng på stan efteråt också.

Kan förresten tillägga att jag just nu läser en grymt bra bok, måste ju ha något att slå bort all dödtid med när man väntar på flyg och liknande,.
Angels and Demons heter den och är en av fyra böcker som skrivits av Dan Brown. Enligt vad jag förstått så är de på något vis sammanbundna men fristående.
Den jag läser nu är den som kommit ut sist, har läst en tidigare; Da Vinci-koden
Känner mig även mycket stolt över att jag läser den på engelska, vilket för mig in på nästa grej:

Har fått enorm London-abstinens. Även fast jag trivs som fisken i vattnet med det jag gör nu så har jag börjat längta tillbaka dit.
Var en enormt härlig tid och en helt underbar stad. Till råga på allt så är det väl vår där nu också, tänk er våren i London! Ahhhh....

Aja, ha det bra allihopa!

O.

Sorry for the delay!

Nu har den här bloggen legat i karantän ett tag.

Börjar självklart med en bortförklaring till varför det tagit så lång tid sedan sist.
Förra helgen när jag var hemma skrev jag faktiskt ett fint inlägg men tyvärr hakade hela bloggdynastin upp sig. Så det blev inte så mycket av det.

Hur har denna vecka i HM Konungens tjänst varit då?
Jo, den har varit helt okej, har fortsatt plugga navigation och morse, fast nu är navigationen över efter ett stort prov i fredags. Känns som att man är tillbaka i skolbänken.

Nästa vecka händer det däremot grejer, då ska det skjutas kulspruta! Känns riktigt häftigt, man har blivit rejält skjutgalen av tiden där nere, fastän jag ännu inte skjutit överhuvudtaget.

Det kanske jag har nämnt men jag har blivit riktigt sugen på att ta jägarexamen när jag får tid - någon som är på?

Förutom att det kommer smälla rejält i Karlskrona nästa vecka smäller det ju även i Örnsköldsvik, Melodifestivalen slår ju ner på Lördag och självklart kommer man ju vara där =P.
Nej, men det ska bli en mycket intressant vecka.

Som ni kanske har förstått har jag blivit lite av en tjänsteresande inom flyget nu.
Har funderat på att skaffa sånt där SAS Bonuscard och tjäna lite poäng när jag ju faktiskt ändå gör fyra starter/landningar i veckan. Någon som har någon aning om hur det funkar?
Skit samma nu blir det SAS.se för att läsa på lite.

Ha det så bra alihopa!

O.