Jag är...

TRÖTT.

Hann med att sova en timme inatt. Eller mellan 7-8 imorse. Grymt lyckad lördag. Fantastisk bankett. Grym underhållning. Söndan känns något värre kan man säga. Har städat lokalerna där deltagarna bodde. Bakis. Trött. Om två timmar väntar pizza och därefter så många solsidan-avsnitt man kan orka med. Jag gissar på att jag somnar efter ett. Kanske tidigare.
Hur som haver så har konferensen fått massvis med beröm. Det mesta har flytit på och, ja, det känns faktiskt lite synd att det är över. Något som vi jobbat så länge och så mycket inför. Och under. Nu återstår bara avslutningen, dvs skicka ut allt som ska skickas. Skriva rapporteringar. Utvärderingar. Resultat.

Imorrn drar skolan igång. Eller den har ju egentligen pågått ett tag. Men blir nog en hel del pluggande de närmsta tre dagarna. Och på torsdag off to Thailand.

Lite skoj från helgen. Här har ni den film som Västerås Kommun ville att vi skulle visa eftersom de sponsrar oss. Under invigningen fick deltagarna se den. Jag tycker den är genial men samtidigt ganska pinsam.




O.

Mot allt sunt förnuft.

Just därför sitter jag här nu. För att jag är en idiot. Kontaktmanna rullar på. Det går faktiskt helt okej. Vi kanske var lite över gränsen när våran toastmaster på sittningen idag klädde av sig naken på scenen. När vi råkade tvinga upp civilekonomernas chef på bordet för att dricka ur sitt glas. Dock verkar alla deltagare nöjda och det är ju faktiskt för de vi jobbar. Kul. Och jobbigt. För det är fullt upp. Vanliga konferenser sover man lite men man brukar kunna slappa lite på dagarna då man inte behöver tänka på mer än att hålla ögonen öppna. Nu ska man tänka på det plus att se till att allt flyter på. Att allt finns och att allt fungerar. Tack och lov hade jag nog min jobbigaste dag idag. Fast imorrn (läs:idag) blir också seg. Natten som var fick jag fem timmars sömn. Nu ska jag krypa ner efter sittning, fest, skratt, sång ochså lite naket alltså. Om strax över tre timmar måste jag upp. Egentligen behöver jag kliva upp om strax över två timmar men jag ger mig själv en timme extra. Ändå bara jag som får jobba lite hårdare en kortare stund. Fasen, kanske måste upp tidigare än så ändå. Nej, nu bestämmer jag mig. Om 3 timmar och 20 minuter måste jag in i duschen. Känns sjukt ovärt att sova.

Lite kort om vad som hänt hittills. Torsdag var det incheckning och innan det en massa inledande arbete. Idag har det varit invigning med tal från Civilekonomernas chef, Grant Thornton, Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation och en video från Västerås Stad (kommunen). Därefter engagemangsföreläsning. En grymt bra sådan. Lunch. Prime-föreläsning, ömsom vin ömsom vatten. Därefter förmodligen det som alla såg framemot, Google. Då vi har en tidigare studerande här på MDH som jobbar där är hon mer än villig att ställa upp vid dessa tillfällen. Mycket kul för oss och bra att visa upp mot de andra föreningarna. Därefter stress. Innan sittningen. Sen själva sittningen. Med som sagt en hel del naket. Kanske för mycket. Allt om naket och misskötsel får vi nog höra på söndag eller måndag. Men orka bry sig! Vi kan ju inte rå för om nån blir lite för full och tycker nakenhet är en bra idé. Aja, vi hörs. Och tänk, om 5 dagar är det avresedag till Thailand. Jag längtar. För då ska jag sova konstant i 18 dagar. Utan den vilan skulle jag förmodligen dö. Och det vore ju jobbigt.

Godnatt

O.

Fabulous.

Om jag ändå visste om jag hade stavat det ordet rätt.

Hur som helst. Har hängt på skolan idag. Klippt håret. Hängt på Kåren med PwC, studenter och sålt öl till glada studenter. Roligt? JA! Helst när man själv också får dricka ölen. Därefter konferensfix med mer öl och skratt. Fantastiskt.

Jag fick iaf lära mig att jag gick i grundskolan på samma skola som Sveriges första internationella porrskådespelerska. Lite coolt ändå. Vi från Övik har alltså inte bara Foppa och andra hockeyspelare. Vi har Pontare. Och vi har porraktriser. Och tänk att den första internationella svenska porrskådespelerskan gick på Bjästaskolan... Ska man vara stolt över sånt? Jag väljer att vara det. All PR är bra PR? Har jag iofs lärt mig att det verkligen inte stämmer. Inte alltid iaf.

På torsdag kör kontaktmannakonferensen igång. Dvs vi har bara imorrn på oss att fixa det sista. Det kommer hur som helst att bli fantastiskt roligt. Extremt roligt. Ofattbart roligt. Så alltså; roligt.

Kom hem och körde igång min chill-lista på spotify. Eller min och min. Har bara plockat från andras. Men det sitter skönt att komma ner i varv innan sängen. Mestadels låtar med sång och charm. Dock en låt helt utan sång. Men jag väljer att bjuda er på just den:




Godnatt och imorrn blir det sovmorgon följt av mötesmaraton: 14 med högskolan. 15 med gymansium. 16 med konferensgruppen. Uppesittarkväll skulle jag tro att det blir. Vi hörs

O.

Älska denna dagen.

Jag är nog lite galen idag. För jag åkte till skolan 8 imorse. Pluggade fram till 15. Därefter tre timmars möte inför konferensen. Skitlång dag alltså men jag sitter ändå med ett leende på läpparna. Grupparbetet gick hur bra som helst. Mötet rullade också på och det är verkligen ett fantastiskt gäng i den projektgruppen. Wonderful.
Även om det fortfarande finns en hel del frågetecken känns det riktigt kul, bra och roligt.
Imorrn är det pang på det igen. Grupparbete från 9 tills vi är klara. Därefter ner på stan för att försöka hitta en drop-in-tid och bli av med hår. Köpa lite prylar som kan vara bra att ha när jag ska på temasittningen på fredag. Klockan 18 ska jag vara på Kåren. Förbereda inför våran ekonompubs-premiär. 19 börjar det och det ska bli succé.

PÅ onsdag har jag sedan tusen ärenden och möten. För på torsdag börjar konferensen och det känns tok-roligt just nu. Stressigt men tok-kul!

Så jag skriver några rader när jag har tid. Häng med! :)

O.

Do what you do.

Söndag. Sista dagen i veckan. Jag har varit på stan för att jag tänkt klippa mig. Det blev det inget av då det inte fanns några lediga Drop-in tider. Köpte mig en basker (!) istället. Förklaring kommer förhoppningsvis nästa söndag. Kanske tidigare.
Såg slalomen, kul med svenska framgångar. Igår var det festligt. Blev dock ingen utgång. Stannade inne och såg lite serier och klipp. Helt lagom för en sån här helgen-innan-helgen-helg. För kommande vecka är tung. Massa plugg. Massa planering. Massa möten. Massa andra ärenden att göra. Massa helt enkelt. Och på torsdag är det konferensstart. Känns helt sjukt att fyra månaders arbete nu närmar sig slutresultatet. Jag tror på succé. Men inser att denna veckan kommer bli arbetssam. Eller vad man nu säger. Och på tisdag har vi våran första Ekonompub. Eller ja, ekonomkväll som det heter. Våran nya huudpartner, PwC kommer på besök och träffar oss. Så vi hoppas på god uppslutning bland våra medlemmar. Det vore skönt såhär i början på samarbetet.

Nu ska ni få se nåt som kanske sätter det ni har i munnen i halsen. Så beware. Klippet kommer från Argentinska motsvarigheten till Let's dance. Okej, detta är extremt men musiken fick mig att återupptäcka Aerosmith. Njut av musiken och kanske av det som händer också?



Trevlig söndag. Nu ska jag kila ner till tvättstugan strax. Men jag våndas för asiaterna som bor där nere bredvid tvättstugan brukar bosätta sig även ute i hallen/korridoren. Och ha sina dörrar öppna och stå och skrika till varann. Det känns som att gå rakt igenom någons vardagsrum. Läskigt... :)

O.

Skol- och hängfredag.

Efter mördarfesten i onsdags där vi körde fantastiska PowerHour i tre timmar är vi alla fortfarande möra. Så att det inte blev någon fest idag kändes som väldigt nödvändigt om man ska överleva den jobbiga veckan som väntar.
Men vi börjar med dagen. För idag gick jag till skolan halv tio. Bar med mig väska med skolböcker, dator m.m. Gick på information med företag som vill ha hjälp med olika uppsatsämnen. Visade sig dock inte vara något företag som kom med något bra eller ämnesrätt ämne för oss redovisning och revisionsstudenter. Kastade i oss lite mingelmat och gick till bibblan och satte oss med grupparbete. Tänk att det kan vara så krävande och mycket jobb med en årsredovisning. Oh well. Därefter hade jag artikelseminarium 15.30-16.30. Gick helt okej. Därefter gick jag raka vägen till Sportbaren för After Work. Proppat med folk då det tydligen var hockeyderby idag. Västerås mot Örebro. Västeråsarna är tydligen duktiga på att skrika och leva om. Till och med slagsmål blev det där inne.
Efter det gick vi hem till en i gänget och satte oss och spelade Monopol.
Nu har jag just kommit hem. Bärandes på min väska med skolböcker och dator. 15 timmar efter att jag lämnade hemmet. En grymt skön och avslappnad fredag. Nu ska jag sova ikapp en massa timmar. Imorrn ska jag städa och se till att mitt hem blir fint. På söndag ska jag tvätta. Och på måndag börjar en helvetesvecka.
Grupparbetet ska vara inlämnat på torsdag. På måndag blir det heldag med plugg. Därefter konferensmöte. Tisdag heldag med plugg. På kvällen har vi sedan i ekonomföreningens namn arrangerat våran första Ekonomkväll (-pub) någonsin. Det hoppas vi blir succé och ett återkommande ståhej under läsåren. Onsdag innebär ännu mer plugg. Sedan ett storkonferensmöte där allt ska gås igenom. För på torsdag drar det igång. Sedan blir det nog knappt någon sömn alls innan söndag eftermiddag.
Samtidigt som det nog låter ganska jobbigt känns det enormt roligt! Och att det är så mycket jobb med konferensen gör att jag inte ens har hunnit inse att det är mindre än två veckor tills jag åker till Thailand. Semester känns riktigt lockande. Sängen känns också riktigt lockande.
Vi hörs och ses! God natt!

O.

Varför är det så roligt?



Hur som helst, lång dag idag. Gick hemifrån 8 och kom hem 18. Gick hemifrån igen strax efter 19 och kom hem för 20 minuter sen. Sjukt vilket liv man lever. Ett roligt sådant.

Efter tre tusen om och men så fick jag idag äntligen veta resultatet på min tenta. Maxpoäng var 40. Godkänt var 24. Jag lyckades skrapa ihop 22.75 poäng. Men eftersom det blev en ny lärare som rättade våran tenta (istället för han som skulle ha gjort det) så sänkte de G-gränsen till 20 poäng så jag KLARADE den. WOOOHOOO! Så jäkla skönt. Äckligt skönt till och med.

Imorrn spenderas dagen i skolan. När jag väl vaknar. Har sagt att jag ska vara där halv tolv. Ska jag nog klara av. Plugga. Därefter eller under tiden fixa med konferensen om jag hinner. Har två telefonsamtal jag skulle behöva göra. Eller kanske tre. Ja, förmodligen tre.

Till er alla där ute. Sjukt kul kväll. Mycket roliga upplevelser, händelser och annat. Kul helt enkelt. Vi hörs och ses, oftast i dimman...

O.

Följetong.

En liten uppdatering på en följetong som dykt upp lite nu och då här i bloggen. Det gäller min dammsugare.
Nu är det inte nog med att slangen är helt av. Nu har även Power-knappen låst sig så det går inte att stänga av dammsugaren på något annat sätt än genom att dra ut sladden. Och som om inte det vore nog så lossnade ena hjulet för någon dag sen. Den dammsugaren börjar verkligen spela på sista versen. Var faktiskt äckligt nära att köpa en ny när jag besökte netonnet idag. Men jag har faktiskt fortfarande en oanvänd påse kvar till denna så jag behåller den tills dammsugarpåsarna är slut.

Här får ni en bild på spektaklet. Och ja, även skohornet har pajat. Man skulle ju kunna tro att jag bor i ett fallfärdigt ruckel. Men det är faktiskt inget annat som är trasigt.

Åh, just ja, studenttidningarna kom idag. De är roliga. Ska nog läsa de nu. Sen diska och fixa matlåda till imorrn. E-tuna på förmiddan, grupparbete på eftermiddan, därefter styrelsemöte. Ska försöka hinna klämma in att ringa en person på skolan angående sponsring till konferensen och även hinna ringa Kåren inom samma område. Och hinna se om jag fått offert från även det andra bussbolaget. En hel del alltså. Kommer bli en lång dag för på kvällen är det fest. James Bond-fest. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Men det får bli nån typ av nödlösning. Idé någon?

O.

Ny vecka, nya uppgifter

Denna helgen har varit väldigt festlig. Fick äntligen lära mig vad Power Hour är. Förmodligen det bästa förfestspelet någonsin. Vill typ köra det 7 dagar i veckan nu.
Igår körde vi Pizza och spelkväll vilket resulterade i för lite sömn inatt eftersom jag skulle till E-tuna imorse. Föreläsningen gick dock snabbt. Bussresan likaså. Finslipandet av grupparbetet gick också snabbt så nu är det inskickat. Väl hemma har jag dock inte uträttat mycket. Svinkallt ute. Trött.
Har dock hunnit med att maila lite med olika personer på skolan rörande konferensen och bland annat fått ett mycket bra besked. Inte många frågetecken kvar att reda ut nu för min del. Känns mycket bra men det tar fortfarande upp alldeles för mycket tid. Kommer bli extremt skönt då det är bortgjort och man har all den tid det tar fri till annat plugg. För det lär nog fyllas med plugg istället.
Imorgon är det intro till c-uppsatsen. Eftersom våran föreläsning på onsdag krockar med introduktionen här i Västerås blir det till att gå på introduktion i E-tuna imorrn. Så E-tuna tre dagar i sträck. Suck. Lägg därtill att det imorrn är Funktionärsmöte för konferensen. Dvs att vi ska hitta frivilliga som kan sköta allt som vi i projektgruppen inte ska göra. Ett antal alltså. På onsdag är det, förutom föreläsning, styrelsemöte och på kvällen James Bond-fest på Å. Fullbokad dag alltså. Kanske måste klämma in lite grupparbete också då nästa uppgift kommer ut imorgon.

På torsdag blir det förmodligen lite bakfylla som följs av grupparbete. Inte nog med det, en i gänget fyller år också så säkerligen någon typ av firande. Sen är det ju helg igen. Oh Lord vilken vecka.
Dock känns det väldigt roligt med allt vi gör vilket ju är en förutsättning. Att sen kunna se framemot att om 17 dagar åka till Thailand gör det lite lättare att leva utan tillräckligt med sömn. Man kan väl sova där? haha

Okej då, säger väl nåt om att det är Alla Hjärtans Dag idag. Så.

O.

Godnatt.

Kul kväll. Utekväll. Tacos. Vänner. Skratt. Dans. Alkohol. Äldre människor. Harrys. Västerås. Vinter. Kyla. Värme. Mat. Efterfest. Trötthet. Hosta.

Godnatt!

Mötesdag.

Seminariet igår gick helt okej. Skulle få veta på mail om något behövde kompletteras. Men det dröjer nog till efter helgen. Slipper göra omtentan på torsdag. De har lagt in ett nytt tillfälle den 24/2. Förhoppningsvis slipper jag den också. Dvs om jag klarade ursprungstentan. Fortfarande inget resultat men de har iaf kallat in en ny jurist som ska rätta de tentorna. Läraren är tydligen "sjuk" och berättade det inte för akademin...
Idag blev det en kort stunds grupparbete på högskolebiblioteket. Vi blev klara snabbare än väntat. Hem och slappade ett tag innan jag gick tillbaka till campus för planeringsmöte inför konferensen. Vi har fortfarande några grejer att räta ut men än så länge känns det faktiskt ganska lugnt. Kommer säkerligen bli stressigt ändå.
Hade sedan möte med vaktmästare som gick igenom hur elektroniken i de olika salarna fungerar. Kul att det bara var jag som fick infon. Nu måste jag ju komma ihåg allt. Aja, får dra en genomgång med de övriga när jag fått nycklarna.

Nu ska jag snart kila ner på stan. After Work på sportbaren. Alltså gratis tacobuffé. Därefter blir det med stor sannolikhet festligheter resten av kvällen. Kul. Vi får se var det slutar. Just nu behöver jag ta mig upp ur soffan och sparka igång mig.

Vi ses när vi ses och vi hörs när vi hörs!

O.

Seminariedag.

Vaknade hyfsat utvilad imorse. En ganska ovan känsla numera. Och dagen har fortsatt i den riktningen - vila alltså. Ute vräker snön ner. Ska tydligen komma uppemot två decimeter fram till imorgon bitti.
I badrummet hänger tvätt på tork. Förmodligen helt i onödan eftersom det nu med stor säkerhet är torrt.
Jag sitter i mjukiskläder i soffan. Har ätit frukost (för ett bra tag sen). Väntar på att duscha. Är dock lite jobbigare än det låter. För att kunna duscha måste jag vika ihop all tvätt.
Senare i eftermiddag (15.30-16.30) har jag artikelseminarium. Jag borde läsa igenom min rapport så jag vet vad jag ska säga. Jag borde. Det är så många "borde" numera.
Måste ta kontakt med Kåren eftersom de undviker att svara på mina mail. Måste när jag har tid (kanske imorgon) ta mig ner på stan för lite ärenden. Och SF i Västerås har inget telefonnummer. Så för att göra ett ärende där måste jag alltså gå dit någon kväll. Suck.
Annars rullar allt på. Tre veckor kvar till Thailandssemester. Två veckor kvar till konferensstart här i Västerås. Bitarna börjar falla på plats.

Hörs.

O.

Vilken dag.

Jösses. Idag har det varit fullspäckat. Jag gick hemifrån 9 imorse. Kom hem 18. Efter 5,5 timmes pluggande och två timmars möte. Väl hemma har jag haft fullt upp fram tills nu. Fixat middag och ätit. Fixat matlåda. Plockat undan lite kläder från golvet. Läst 15-20 artiklar, dvs pluggat ännu mera. Men nu kan jag äntligen luta mig tillbaka någon timme innan sömn. Imorrn går jag hemifrån 8 för föreläsning i Eskilstuna på förmiddan. Plugg i skolan i Västerås på eftermiddan. Tvättid på kvällen. Dock tack och lov inga möten imorrn. Har dock en hel del grejer som måste styras med kring alla möten. Massor av mail och bokningar som ska göras. Kontakter med skolan som förhoppningsvis imorrn ska ge besked kring vad som gäller den tenta vi skrev 13/1 men som fortfarande inte kommit tillbaka. Ryktet går att läraren fått sparken men lät inte så på hon jag mailade med idag (på skolan). Förhoppningsvis blir jag klokare imorrn... Måste också ringa SF här i Västerås och snacka lite med de. Ska jag försöka ta tag i imorgon. Handlar om att styra upp en studentbio där nån gång framöver. De har ju specialpriser måndag-torsdag på vissa filmer för studenter.

Åh, vad jag älskar Sommar i Sverige på tv3 förresten. Härligt galna människor. Typiskt husvagnssvenskar. De flesta.

Nu ska jag andas. Vi hörs

O.

Skiiitväder.

Jag som börjat tro att våren var nära. Nästan all snön borta (okej, kanske en viss överdrift, men det är faktiskt barmark lite här och där), is och plusgrader istället. Tyvärr valde nån att det skulle snöa inatt så nu är det vitt och slask ute igen. Förhoppningsvis blir vi av med den snön som kom under dagen. Det vore trevligt. För jag är redo för vår nu. Alltid för tidigt men jag är redo. Såg tyvärr att jag nog kommer få ett bakslag (minst). I slutet av veckan och nästa vecka ser det ut att bli 10-15 minusgrader. Det var den våren det...

Nu ska jag kila iväg till skolan, sätta mig med ett grupparbete som handlar om att skriva om en vetenskaplig artikel. En artikel som till råga på allt ska vara på engelska också. Krånglig engelska. Wish me luck.

Möte i eftermiddag också. Styrelsemöte igår, konferensmöte idag. Mycket att stå i som ni märker. Men idag känner jag mig pigg. När jag kommer hem igen ska jag städa och diska. Det är mitt mål.

Vi hörs!

O.

Bra eller anus??

Har kommit till insikt med att tv11 ska köra igång en ny säsong av Big Brother. Är det bra eller anus?? Jag måste säga att jag tycker det är riktigt intressant. Jag kommer då titta. Och hoppas att det blir riktigt mycket skandaler och smaskigheter. Så att ni vet.

Just nu skrattar jag annars till Solsidan. Underbart.

Inatt är det SuperBowl. Hade gärna suttit med gänget och sett det men jag börjar skolan i Eskilstuna strax efter nio imorrn så bussen går 8.25. Inte jättelockande att sitta vaken hela natten då. Och är ju inte helt frisk än heller. Dock är det mycket bättre idag.
Är väl egentligen inte alls så insatt i SuperBowl heller. Jag vet inte ens vilken sport det handlar om. Men det lär ju vara Amerikansk fotboll eller baseball när det handlar om USA. Av namnet att döma låter det dock mer som bowling men det tvivlar jag på att det är. Verkar ju vara ett extremt jippo iaf så hade ju varit kul att se bara därför. Men jag kan tänka mig att det kommer att komma nåt år när jag inte måste kliva upp nån timme efter att det slutar. Då blir det roligare.

Haha, "Bolibompa är skit".

O.

Söndag.

Okej, helgen börjar lida mot sitt slut. Har absolut inte uträttat någonting. Förutom att vara sjuk då. Känns bättre idag och egentligen bara hostan som stör nu.

Så vad händer då i mitt liv under veckan som kommer? Jo, det är en del att ta tag i faktiskt. Imorgon är det föreläsning i Eskilstuna på förmiddan. Kanske lite grupparbete på eftermiddan, måste bara läsa den nya artikeln sen idag också. Också styrelsemöte inplanerat imorgon eftermiddag. På tisdag fortsätter kanske grupparbetet, om vi inte tar ledigt - har ganska gott om tid nu, och på eftermiddan är det möte med konferensprojektgruppen. Bara 2,5 vecka kvar till konferensen drar igång. Så det blir nog till och med två såna möten i veckan.
På torsdag har jag seminarium. Föreläsning på onsdag också. Så en hel del skola som ni hör. Och en hel del vid sidan om.

Suck, vilket tråkigt liv man lever när man är sjuk. Matlåda måste jag ju säkert fixa också... suck suck. Nej, lite mellis nu så får vi se när vi hörs igen.

O.

Satans jävla hosta!

Dödslängtan.

Jag orkar inte med denna hostan. Allt hostande leder till att jag blir alldeles slut och får feber. Hostan blir värre av att man blir andfådd och jag blir andfådd av att hosta. Jag hostar så mycket att jag blir alldeles svettig. Nu har jag hostat oavbrutet i 20 minuter. Och då tar jag inte i. Max 5-10 sekunders paus mellan varje hostattack. Snart kommer nog lungorna upp också. Om de inte redan är uppe. Jag har fasen hostat sönder halsen snart. Och rösten.

Näe usch. Till råga på allt så hade jag tänkt se Goldeneye på trean ikväll också. Men trots att det var man än tittar (tv3.se tv.nu text-tv osv) står att den skulle gått ikväll (med start 20.00) så var det inte den filmen de visade. Det var en helt annan som jag redan sett. Inte ens en Bond-film. Besvikelse men jag såg den ändå.

Nu har jag tagit Ipren och Noskapin och hoppas att feber och hosta lugnar sig. Ingen sån känsla än dock. Puh. Jag går fasen snart och lägger mig...

Märks det att jag "gillar" att vara sjuk?

O.

Nedräkningen har börjat

Idag är det fyra veckor till Thailandsresa. Och jag är förkyld. Men jag ska snart masa mig upp ur soffan och försöka få lite ordning här hemma. Eller jag ska ta en dusch iaf. Ta ner resväskor i förrådet och plocka in rena kläder i garderoberna. Det är mitt mål med dagen. Möte klockan fyra också. Får se hur mycket av städgrejerna jag lyckas hinna med.
Men åter till första meningen. Om fyra veckor, 28 dagar osv åker jag och övriga familjen på 18 dagars semester till Thailand. Det känns extremt lockande. Risken finns att jag missar en liten uppgift på skolan men det är ännu inte säkert. Beror lite på hur den ser ut. Är dock ingen stor uppgift så det är värt att missa den för att få lite sol och värme.

Flyger med gamla trogna SAS - Stockholm-Köpenhamn-Bangkok-Krabi. 3e mars alltså.

Dock har jag en hel del inplanerat även innan dess. Börjar med plugget. Idag skickade vi in grupparbetet som har deadline om 26 timmar. Känns skönt att vara ute i god tid. Om 26 timmar läggs också nästa gruppuppgift ut på kurshemsidan. Så bara att ge sig på det igen efter helgen. Ett seminarium nästa vecka. Styrelsemöten, konferensplanering osv. För konferensen går av stapeln 24-27/2, dvs helgen innan jag åker till Thailand. Så som ni förstår har jag en hel del att se framemot. Denna helgen ser dock ut att bli lugn. Och det är jag extremt tacksam för då jag kanske får en chans att bli frisk. Alla verkar vara förkylda nu.

Såhär såg familjen flytväst ut senaste gången. 3 år sedan.

Ha en bra torsdag. Krya på er. Och en trevlig helg sen också!

O.


Host.

Det är ingen skillnad. Lika förkyld idag som tidigare. Om inte mer. Gillar inte alls att vara förkyld när det är en vecka när man har så mycket att göra. Idag har det iofs varit ganska lugnt. 5 timmar i skolan. 2 timmars plugg här hemma. Disk och städning. Tv. Mailjobb. Inte så lugnt ändå kanske.
Imorrn lämnar jag hemmet strax efter åtta för att åka till Etuna och gå på föreläsning. Åter i Västerås vid 13 för att sätta mig med grupparbete. Mötet om konferensen är flyttat så när vi känner oss nöjda med grupparbetet får jag gå hem och kurera mig. Men jag måste dammsuga, lägga in kläder i garderoberna, gå ner med resväskor i förrådet och städa badrummet. Shite. Vad gjorde jag idag egentligen kan man ju undra.
Förhoppningsvis blir vi klara med grupparbetet imorrn för isf har jag bara ett möte att gå på på torsdag. Det vore extremt efterlängtat med sovmorgon. Fredag är det inlämning av grupparbetet och sen inget mer. Och som det verkar nu så ska helgen bli lugn. Eller folk påstår det iaf. Tillåt mig att tvivla.

Alltså helt seriöst jag gör inget annat idag än nyser. Och snorar. Och hostar. Hm.

Vi hörs!

O.