"Party på Parken(?)"

Jaha, blev på allmän begäran, hehe, partaj igår. Längesedan man såg utelivet i Örnsköldsvik senast.

Började med Singstar battle innan det blev en (dålig) förfest uppe på Valla...

Det vägdes iaf upp av att det var riktigt kul på 3P som det nu så fint heter. Tog dock ett tag där i början innan man hittade igen alla när vi väl kommit in.

Någon som är överraskad över att de som valde att gå från förfesten i regnet var framme före oss som valde att åka med den beryktade racerföraren A-L?

Cissi tyckte att jag borde vara "expensive" eftersom jag har kilopris, Hanna och Emma tyckte hon var elak!

Vi dansade och sjöng till något krasst coverband vid namn Bad Influence. De var förmodligen skitdåliga men vi tyckte musiken var bra(?).

Fick Sandra sin önskelåt spelad eller gick det åt helvete?

Tog en taxi hem sedan på natten, fick åka limo... nice... eller nåt.

I övrigt har helgen varit bra, fredagkväll spenderades hemma i lugn och ro tänkte jag säga men det var ju fel. Fick åka och hämta syrran på Plattan under natten men annars var det lugnt. Dags att du tar körkort snart så du kan skjutsa mig!!! hehe..

Under lördan blev det promenad i skogen med M o P och hundarna. Fick lite av en chock(höll på att stava det tjock, oops) över att det är så mycket höstfärger, i Karlskrona är det ju fortfarande grönt.

Men på onsdag eller torsdag åker jag ju ännu längre norrut. Känns så dumt, enda gången jag inte vill hamna i Örnsköldsvik när jag åker hem. Vad tror ni händer? Jo, planet till Skellefteå går via Ö-vik. Någon där uppe tycker nog att det är kul att jävlas med mina resor...

Sitter nu på Arlanda och väntar på planet till Ronneby som ska gå 20.40. Det har tro det eller ej blivit försenat till åtminstone 21.20. Kul....

En positiv sak med mitt resande, jag har blivit uppgraderad hos SAS. Istället för Basic- är jag nu Silvermember. Det kallar jag status. Men fråga inte vad det ger, bara lite mer poäng och att jag kan checka in 10kg mer bagage när jag reser. Men det är ju som det ryska ordspråket; "Det som inte får plats i magen får man packa ner". Fy fan vilket dåligt - sorry! Jag kan också alltid checka in vid Businessdisken oavsett biljettyp och lite såna grejer. Plus ett coolare kort!

Nu får ni ha det så bra allihopa!!!

O.

Lista... bättre sent än aldrig

På allmän begäran *host* så kommer här min uppsättning på denna populära lista...;

Vem ringde du senast ?
Syrran

Vem ringde dig senast ? 

Sandra

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms ?

"Underbart! Inte svårt tolka din glädje! :) Du är så himla välkommen! Stor kram". Från mamma när jag sagt att jag hann med planet igår kväll...

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms ?

Henrik Nordin

Vad står det i ditt 16:e mottagna sms?
"Tjo! Dags att börja ladda upp inför lördag :) nån idé om vad vi hittar på? Dubbelpuben?" (Sandra)

Vad står det i ditt senaste mottagna sms ?

"Åk hem hemifrån halv 1 är du snäll :)" (syrran)

Vad står det i ditt 10:e skrivna sms ?

"Gaaah! Inte 'dp', vi har ju snackat om det där. Polen kan man säga att det räcker med att besöka en gång om man säger så. Nu har man ju varit där iaf." (Till Sandra, avd. förbjudna förkortningar)

Vad står det i ditt senaste skrivna sms ?

"Okej. Någon gång då blir det nog. See ya!" (syrran)

Har du några utkast ?

"PkdWc6" (gammalt bokningsnummer)

Vad är ditt rekord på snake?

Att jag inte spelat på länge..

Vad har du för kontakter som börjar på J?

Jens
Jessica
Johan
Jonas
Jonna
Jörgen

Har du privat nr just nu ?

Njet. Snodde denna lista från Cissi (läs:lånade, du får tillbaka den!) och med de rötter jag har kan jag berätta att Niet stavas Niet. Skam!

Hur många låtar har du på din mobil?

Har faktiskt inte lagt in en enda och ändå har jag en Walkman...

Vad har du för bakgrundsbild ?

Foto på himlen över Storsjöyran 2007.


Hoppas ni fick ut något av detta!!?!!

O.

Jag hatar att flyga!!!

Är efter många om och men hemma igen nu efter en del upptåg de senaste veckorna...

Men jag hatar att flyga... Skulle åka;
1650-1745 Ronneby - Arlanda
1840-1940 Arlanda - Övik
Men det första flyget från Ronneby var försenat så det skulle landa 1840 på Arlanda. Hela vägen sa personalen att de inte visste om jag skulle hinna men att det förmodligen skulle gå bra.
Väl framme på Arlanda är jag beredd att löpa som en tok men då visar det sig att det är samma plan som jag flygit med till Arlanda som jag ska åka till Övik! Kunde ingen ha berättat det för mig!??

Vad händer imorrn då?

På söndag åker jag ner igen iaf för en kortvecka. Får flyga från Sundsvall eftersom det är sånt strul med flygen från Övik (fortfarande). 
Nästa vecka åker jag till antingen Umeå/Robertsfors på onsdagkväll eller Skellefteå torsdagmorgon för en begravning... Så det blir lite av en kortvecka. Om det blir resan till Skellefteå får jag faktiskt mellanlanda i Övik, häftigt... =/

Aja, nu ska jag dra in till stan och hämta syrran..

Hörs allihopa!

O.

PS: Lina, 16-18 november? Vore kul!!!

Polen...

Jaha, dags för en kort uppdatering från livet i Karlskrona...

Sitter just nu återigen på båten efter att ha spenderat helgen på ett fritidsläger där vi lumpare får bo gratis.. det var riktigt trevligt men ikväll börjar det normala igen..

Då kastar vi loss för en veckas sejour i Polen, Gdynia. Vi kommer att få några lediga kvällar/dagar i stan så man hinner kolla läget...

Det är vad som hänt senast och står näst på schemat.

Ber om ursäkt över att det dröjt ett tag sedan jag skrev här sist. Men det kommer att dröja till nästa gång också.. tyvärr..

Nästa gång jag kommer hem blir iaf 28-30/9. Så det kan ni föra in i almanackan. =P

Ha det så jättebra! Skriv gärna någon kommentar också för de håller jag koll på via mobilen.

O.

Sommaren är slut!

Jaha då var sommaren officiellt slut då. Jag är fortfarande osäker på om den var normal eller dålig för bra var den väl inte? Då menar jag vädret främst....

Har inte haft tid att uppdatera här så ofta på sistone eftersom jag varit ute med båten i två veckor. Var i vattnen kring Bornholm vilket gjorde att "Telia önskade mig en trevlig vistelse i Danmark". Blir spännande när man får telefonräkningen sedan... Men tror inte det vart så dyrt ändå faktiskt... Hade hursomhelst fått en telefonräkning när jag kom hem, 1769.-. Brr.. Var för tre månader men ändå.. Men det var en massa andra kostnader förutom mina samtal. Betalade "gratis-SMS"- tjänsten fram till nyår (550.-). Räknade ut att jag skickat 45 SMS i veckan vilket helt klart innebär att jag tjänar på den tjänsten.
Tur att pappa tog den räkningen direkt, öppnade sedan mitt "lönekuvert" från Lumpen + 2800.-   -   WOW! =/

Har gjort en massa roliga grejer under de här två veckorna så jag tänker göra ett litet urval;

I Onsdags var det 100-dagars (kvar till muck!) vilket innebar att det blev fest och utgång. Har nog aldrig varit så dålig dagen efter förut. Ringde tydligen till Cissi tappade min telefon i backen en massa gånger så den har några skråmor. Tappade bort min jacka men den hade en kompis hittat så det löste sig.

Det var värsta studentenkänslan iaf.

Jag som alltid brukar få sitta ensam och vänta på flygen upp till Örnsköldsvik eller värtom behöver inte göra det ensam längra. Till min stora förvåning är vi nu 4st som åker samma sträcka...
2 killar som just ryckt in varav en jag känner sedan tidigare genom fotbollen men de blir bara kvar där nere fram till oktober sedan ska de till Stockholm/Muskö.
Plus en tjej som varit inne lika länge som jag men som flyttat till Örnsköldsvik med sin familj från Åre för typ en månad sedan.
Hon visste vem Mia var faktiskt, hade varit här någon helg förut och festat med någon från HP som också var från Åre och visste vilka "tvillingarna" var.

Riktigt kul med lite sällskap under all väntetid....

Räknade förresten ut när jag hade lite att göra i veckan hur många timmar jag spenderat på Arlanda när jag väntat på flygplan sedan jag ryckte in. Det var 103 timmar - över fyra dygn på Arlanda, snacka om waste of time!

Nu ska jag köra in pappa till Bjästa och göra lite små ärenden.
Och varför kan jag inte se Cissis blogg, måste tydligen skriva in lösenord och användarnamn. Är det bara för mig som det inte funkar eller?

En annan grej - det är snart ett år sedan vi åkte till London. På tisdag (onsdag) är det jubileum. Aja, nu är jag trött som sjutton efter två dryga veckor.

Ha det bra allihopa!

O.