Thailand - Here I Come!

Imorrn bär det så av på semester i sol och värme... 27/2-16/3, 19 dagar på Koh Lanta i Thailand.

Kommer bli grymt skönt och jag vill säga hejdå till alla trogna(?) läsare här på min blogg. Jag hoppas kunna kriva något därifrån också så ni får hålla ögonen öppna!

Ha det bra!!!!

O.

Bilder...

Så kommer det då några bilder från fjällenresan...

Här står Klas och Tomas vid skotern och inspekterar borren som vi faktiskt lyckades he sönder. Faktiskt riktigt imponerande...
image100


Louise och Sandra tolkar bakom skotern...
image101


Sitter runt bordet och äter chips medan vi väntar på att strömmen ska komma tillbaka...
image102


En något galen bild... En av många kan man ju säga...
image103

Hoppas eran abstinens fått lite vad den behöver. Ni som vill se mer kan ju kolla på min facebook (Oscar Fager) där jag lagt upp ännu fler bilder.

Nu måste jag nog fundera på att börja packa inför imorrn. Men egentligen, hur lång tid kan man behöva för att packa? 10 minuter? Jag tror jag väntar ett tag...

O.

Mycket vatten har passerat under broarna...

Long time, no see...

Har spenderat de senaste 4 dagarna i Bredviken/Hemavan med ett gäng sköna typer.
Det har blivit åkning i backen i Hemavan som var mycket bra både lördag och måndag för den som gillar puderåkning. Under de dagar vi var där uppe kom det minst en halvmeter snö och det var bara puder. Så nästan alla åk gick igenom skogar och snår, oftast med resultatet att samtliga hann med ett flertal fall innan man stod i liften igen.
Uppe i Bredviken i stugan var det i princip snöstorm varje dag. Men vi lyckades ändå hinna med en hel del. Som grillning, skidåkning, snöbollskrig och en massa skottning. Plus en hel del skoterkörning.
Söndag kväll försvann dock strömmen vid 20-snåret pga stormen. Vi var då strömlösa i fem timmar men ack så mysigt vi hade det med värmeljus och eld i kaminen.

Bilder från denna helg kommer förhoppningsvis att komma upp innan jag åker till Thailand på onsdag.

Men helgen har inte bara varit positiv.
I fredags fick den äldre av våra hundar somna in för gott eftersom de problem hon haft inte gått att bota.
Thyra blev nästan 10 år och hon kommer alltid ha en speciell plats hos mig.
Som tur är har jag ju en hund kvar och hon är glad som alltid även om det verkar som att hon tror att Thyra fortfarande kan komma hem när som helst.
R.I.P  Robust "Thyra" Kythera. 4/5 1998 - 22/2 2008
Vi minns de fina stunderna!

Ha det bra allihopa och ta hand om era nära och kära, medan ni fortfarande kan...

O.

Nyfiken som fan...

Jag både hatar och älskar att få anonyma kommentarer. Det som är både drygt och kul är att man inte vet vem det är. Men det är ju kul att få fantisera; det kanske är en hemlig beundrare eller nånting åt det hållet. Hur som helst kan man ju intala sig det iaf.

Så vem det än var som ville;
Anonym om
Halvvägs till Asien...

Fan oscar, jag vill också backpacka i asien och springa runt i borneos djungler! Om jag hetsbantar kanske du kan packa ner mig i bagaget?!

så är du varmt välkommen att hoppa ner i mitt bagage och du behöver förmodligen inte banta! Det klart väger du 200 kilo så kanske det bli svårt. Men det tror jag inte att du gör... eller?

Anyhow, nu ska jag se det enda tv-program som jag följer vecka efter vecka. Grey's Anatomy
I just love it...

O.


Hur ska jag klara mig???

Hatar att behöva leta saker. Idag hade jag såklart tappat bort både täckbyxor och längdskidpjäxorna inför fjällenresan imorrn.

Som tur är så har jag ju en mamma som vet var jag har mina saker.
Jag hade letat efter mina täckbyxor i två timmar så kommer mamma hem..
"-Har du sett mina täckbyxor?"
"-Nej, varför skulle jag ha gjort det!?"
"-Nä, jag bara tänkte att du kanske visste..."

Dröjer 20 sekunder så har hon hittat de. Självklart låg de på det enda stället jag inte letat på.

Så till pjäxorna, jag var helt säker på att de var svarta så när jag efter två timmar hittar ett par blå blir jag typ störd i huvet och börjar tänka att "Fan, vet jag inte ens färgen på mina pjäxor". Till saken hör att jag är den enda i familjen med sån bindning så det kan ju inte vara någon annans...
Medan jag går där och funderar snubblar jag över en resväska och tar emot mig mot väggen. Längst där nere mot väggen bakom två hopvikta campingsängar ligger det en ICA-kasse.
Vad tror ni ligger i den om inte mina svarta pjäxor! Nu återstår bara en fråga, vems är de blå?

O.

Hemavan...

Imorrn bär det så av.. Efter en hel del väntan börjar min vår av semestrar på allvar..
Åker til stugan i Hemavan med ett gäng kompisar(?).
Blir skidåkning, snöskottning och kanske lite snöstorm...

Hoppas också att någon av nycklarna på den stora knippan passar så att vi tar oss in. Jobbigt annars...

Men om en vecka bär det av till Sydostasien för första gången i vår, sedan kommer jag hem 16/3. Thailand, Koh Lanta med falijen är det som gäller... och åker igen 8/4, då till Malaysia för åtta veckors backpackande. De länder som kanske får glädja sig åt att jag tittar förbi är: Malaysia, Borneo (kanske är Malaysia också...?), Thailand, Kambodja, Vietnam, Laos, Kina och HongKong (fast det är väl Kina nu?!?).

Nu måste jag leta rätt på allt som ska med norrut. Eller jag gör nog det ikväll... Är så dålig på att vara ute och packa i tid..

O.

Äntligen Modo!!!

Tro det eller ej, men äntligen har jag fått se Modo vinna en match. Jag har ju haft det enorma flytet att alltid pricka in de matcherna som de förlorar.
Men idag blev det 3-2(förlängning) mot ärkerivalen Timrå!

Men allt är inte positivt, de jädra bönderna lyckades skada Zajkowski som fram tills han fick bäras av planen på bår gjorde en riktig kanonmatch!
Domarn var ju ingen höjdare heller. Tänka att Andersson alltid är så himla dålig.

Heja Modo!

O.

Halvvägs till Asien...

Igår togs ett litet steg för mig, men ett stort steg för Asien... eller vaaaah?

Hur som helst bokades (och betalades) resan till Kuala Lumpur igår. Den 8/4 bär det av, 25 timmar senare landar vi i Malaysia efter att ha bytt flyg först i London och sedan Hong Kong.
Ganska konstigt ändå att flygen med fler stopp har en tendens att bli billigare än de som går raka vägen.
Nu återstår bara att kolla upp vad vi ska spendera de åtta veckorna med men även boka returen. Frågan är väl bara varifrån vi åker hem. Just nu lutar det åt Hong Kong kring den 3/6 för att hinna hem till syrrans student.

På torsdag blir det ju skidsemester också! Och nästa onsdag drar jag ju till Thailand för första gången i år, kan ju alltså bli fler gånger senare i vår.

Nu ska jag kolla upp hur lång tid det tar att söka visum till Kina. Kan vara bra att veta eftersom jag ju ska bort snart och bara blir hemma drygt tre veckor innan jag åker igen. Man behöver ju ofta skicka sitt pass till ambassaderna när man ska ansöka om visum men jag behöver ju det i Thailand så vi får hoppas att kineserna är snabba!

Ska också kolla upp hur man lämpligast tar sig från den del av Malaysia som är fastland, till Borneo. För en tur i Borneos djungler låter ju inte helt fel, eller vad säger ni?
Någon som har några bra tips om detta får självklart höra av sig, men även om det är någon som vill bli nerpackad i backpacken så ska vi se om det går att ordna. 
Ps. Ni får inte väga mer än 20 kilo för då blir det övervikt och det vill vi ju inte... 

O.  


Tio minuters nysande...

Den yngre av mina hundar, som vi fortfarande tror är frisk, fick det sjukaste nysanfallet idag.
Hon har fått det förut också men då har det hjälpt att massera nosen så blir det bra direkt. Så blev det inte idag, i tio minuter satt hon och nös och slog nosen i golvet medan jag och mamma försökte komma på nya sätt att få slut på det. Till slut gav vi upp och skickade ut henne ett tag istället, när hon kom in igen var det bra.
Jag hade kul iallafall!

Ikväll blir det planering av backpackandet och inte mycket mer. 

Jag har lite småsaker att ta itu med innan fjällresan på torsdag. Måste komma ihåg att hämta nyckeln till stugan hos min faster. Hade varit kul att komma upp och upptäcka att man inte har någon nyckel, eller vad säger ni?!

Det har varit snöstorm där uppe ett antal dagar i rad nu och verkar hålla i sig under tisdag, onsdag. Torsdag skulle bli lite lugnare och fredag storm igen. Men sedan kunde det bli riktigt fint lördag och söndag. 

O. 

Jag visste det!

Idag kom det jag trott länge fram på riktigt.
Enligt Aftonbladet (
http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article1859540.ab) så är förstfödda smartare än sina syskon!
Jag som trott att min syrra var adopterad och att vi egentligen inte var släkt men tydligen måste ju all intelligens ha gått till mig.
Skönt att veta att det är sant...

O.

Oplanerat - svar; Ja!

Jag som var så säker på att jag skulle tycka det var skönt att vara hemma och ta det lugnt igår kväll. Men när det gick upp för mig att jag inte skulle jobba kände jag bara att jag skulle dö om jag inte fick parta lite grann...

Det blev förfest med schlager och frågan även denna vecka var väl; vilka är det egentligen som röstar? två flintskalliga tomtar gick direkt till final! Finalen lär bli intressant med tomtar och Christer Sjögren och då har vi ändå två deltävlingar kvar.
Vi får väl se det från den ljusa sidan, vi hade ju kunnat ha Pizzabagare och en rysk Britney i final också.

Sedan blev det Harrys som känns lite svårbedömt igår. Hade överlag ganska kul men musiken pendlade mellan mycket bra och ganska tråkig.
Det bästa var ändå när jag och Sanna köpte två drinkar men behövde bara betala för en. Det var inte ens Happy Hour, jag vet inte hur bartendern tänkte där riktigt.

På vägen hem blev det en mycket välbehövd Strips på drive-in på Max!

Nu är det chill som gäller!

O.

Spark - ett fortskaffningsmedel...

Blev trots allt inget arbete idag så istället bar jag in ved - igen.
Använde ju spark sist och det gick ju bra då så jag fortsatte med det nu. Idag gick det ännu bättre, det var mycket bra före.
Så nu är källaren fylld (läs; nej, men nästan...) till bristningsgränsen...

Har också sett Skidskytte idag men det var inte alltför kul...

Snackas om "partaj" ikväll men jag får se om det löser sig för mig. Har ingen bil så jag kan inte ta mig varken in eller hem från stan. Är lite försiktig också eftersom hela familjen legat i feber så jag vill inte riskera att bli sjuk innan fjällen. Det får bli fest då istället!

O.


Drogproblem...

Läste en insändare från en "orolig tonårsförälder" i Härnösand som fått reda på att dennes son tagit droger.

Enligt insändaren fanns det flertalet tecken på att han gjorde det som hon kunde urskilja i efterhand. De flesta bra, men ett av de kändes lite, ja vad ska man säga. Läs och se om du kan hitta det jag menar;

"Han erkänner också att han rökt hasch ganska regelbundet i cirka två månader.

Utan att jag märkt någonting. Men så här i efterhand så fanns alla tecken där innan. Han har fått många nya kamrater, många av de är äldre än han själv, han har slutat med all idrott, där han faktiskt varit väldigt aktiv och duktig. Han har börjat hänga på stan på kvällarna. Han har börjat dra sig undan från oss övriga i familjen, Han har haft väldiga humörsvängningar senaste tiden. Han har börjat lyssna på reggiemusik typ Bob Marley. Han har haft Cannabis relaterade bilder som bakgrundsbilder på datorn. Han har varit trött och hängig. I skolan har han börjat halka efter."








Det är det där med att "Han har börjat lyssna på reggiemusik typ Bob Marley" som stör mig lite grann. Är det något som plötsligt innebär att den som lyssnar tar droger?

O.
 

Lönedag...

Till skillnad från många andra så får jag lön den 15e istället för 25e.
Det är alltid kul att få lön helst när man upptäcker att man fått höjd lön.

Så grattis till alla som fått det!

O.

She's like a sister...

Så lyckades hockeyn förstöra ännu en kväll för mig. Helt seriöst så har jag bara sett Modo vinna två matcher i år. Har sett kanske tio så jag tror jag ska sluta se de nu. Annars kan de ju inte vinna igen, eller?

Om ni hängt med här på bloggen så vet ni att en av mina hundar har det lite tufft just nu. Efter dagens besök så fick hon en mycket stark antibiotikamedicin (som förmodligen inte kommer att hjälpa). Om det blivit helt bra till efter helgen så är det ju bra. Men har det inte blivit det så har hon sin sista helg framför sig nu.
Sorgligt eftersom jag haft henne sen jag var tio år. Hon blir tio i maj, men kommer ju förmodligen inte få uppleva den dagen. Men jag tycker det känns som jag haft henne hela mitt liv.
Kommer bli jättetråkigt men hellre det än att hon ska lida i onödan.

För att höja stämningen lite kommer här lite intressanta siffror (för mig iaf...)

7 dagar till fjällen!
13 dagar till Thailand!

<2 månader till backpackning(?)!

Sista punkten är väl inte helt definitiv ännu. Byråkrati tar tid =p....

Kan också säga att efter två dagar med knackigt internet och helt utan hemtelefon så funkar det återigen bra nu!
Klagar lite på Telias ständiga e-mailproblem också. För tredje gången i år låg mitt e-postkonto nere igen, så även övriga familjens! Funderar på att föreslå ett namnbyte - Felia. De står ju även bakom vårat internet och hemtelefon så inte har de lyckats särskilt bra...

O.

Sista chansen...(?)

Idag avgörs Thyras framtid förmodligen när vi besöker veterinären med henne igen. Inga förbättringar har synts på sista tiden så det börjar bli uppgivet...

image99

O.

Backpacker...

Det blåser idag... Så mycket att telefonen här hemma inte har någon signal. Fattar inte riktigt men det kanske är någon smart som kan förklara varför telefonen inte funkar men internet gör det. Går inte ADSL via telefon?
Har pratat med Telias röststyrda kundtjänst.
"Vi söker nu efter fel.... Vi har nu hittat ett fel på din ledning... Felet beräknas vara avhjälpt 18e februari 13.00..."
Det är om fem dagar!!!

Backpackning i South east asia känns väldigt nära också! Känns grymt kul... än...

Som syrran sa, "Backpacka?, vad gör man då? svarar på frågor eller?". Stackarn är alldeles för insatt i dataspel. Hon klarar inte av att se skillnad på dataspel och verklighet. Sad!

Hon sa också att om jag inte är hemma till hennes student skulle hon döda mig så jag får nog se till att vara hemma då. :p

O.

Spruta, spruta, spruta...

Idag var det så dags att ta den efterlängtade sprutan inför Thailandsresan. Många av er vet hur det gick sist jag var och tog en vaccinationsspruta. Då fick jag en smäll på stjärten för att jag "inte var tillräckligt avslappnad".

Har därför spenderat hela dagen med att hitta på saker för att glömma bort det som komma ska...
Tog mig an att fylla på källaren med ved med hjälp av en korg och spark. Veden ligger i garaget så det blev ett riktigt träningspass.

Hann också bli riktigt sugen på backpackning i Asien i vår. Flyg till Bangkok kostar typ 3400.-. Så det känns ju som en jättebra idé!

Åter så till sprutan. Både far och syster valde att hoppa av eftersom de båda är rejält förkylda. Då ska man ju undvika att ta såna här vaccinationssprutor.
Men jag och mamma tog iallafall mod till oss och drog iväg till Vårdcentralen.
Tänk er vår glädje när vi fick veta att sprutan skulle tas i armen och inte stjärten (läs: Rooompaaa).
Så det gick som en dans och nu kan vi reta och skrämma upp syrran och pappa eftersom vi gjort bort det!

O.

Hemskt... men?

Alltså nu tror jag allehanda.se har lyckats igen.
Tyvärr så avled en man i Skorped i natt efter att ha fått en bogserlina på sig(!).
Men ÖAs förklaring tar nästan priset;

Ambulans körde mannen till Örnsköldsviks sjukhus vid tretiden i natt, där man kunde konstatera att han hade maximala skador.

Vad tusan menar de med "maximala skador"?

O.

Lite att göra...

Jobbade ju helgen, så jag är ledig idag... Har spenderat förmiddan med att läsa några gamla inlägg från tiden kring studenten och hittade några roliga delar, här några exempel;

Först från 48 timmars;

Vi hoppar vidare till onsdag kväll istället!
Klassfest på Sandras restaurang.
Var alla där? Tror nästan det, Maija var ju inte där men i övrigt tror jag det.
Vad hände då? Det mesta hände. Allt började lugnt och städat - men slutade i kaos... nej inte riktigt så.
Kul var det iaf. Vägen från klassfesten till 48-timmars var desto värre.
Vem var det som satte sig och kissade mitt på gatan?
Vem var det som red på huvudet på hästen på Torget?
Vilka sågs stjäla ballonger från restaurang
Mamma Mia?
Vem stal ett parasoll från Kebab House?
Vem var det som inte ville gå in först utan tog en paus på Nordemans lastbrygga?
Vem satt på toa utan att stänga dörren?
Vilka sölade på golvet?
Vilka drog igång IC suger?
Vilka skrek mest och vackrast på "Plattan"?
Många fler liknande frågor kan besvaras med elever ur
SPEF 3 -2006

Tror faktiskt jag minns svaren på alla frågorna... ;p

Sedan hade jag skrivit om Nolavision, gjorde en väldigt fin liknelse med det riktiga Eurovision också;

Efter det bar det av till skolan för avgörandet av Nolavision 2006.
Segern gick, precis som vid Eurovision, till de finska monstren
MITK!

Nostalgi is da shit!

O.


Tack facebook!

Har kommit fram till att facebook måste vara bland det bästa som hänt människan. Bättre än datorn (?) till och med...

Hur som helst, det som är så bra är ju att man aldrig missar en kompis födelsedag. Även de man inte känner så väl att man ens hört när de fyller år!

Så till er som inte har facebook vill jag bara säga att ni får inget paket av mig.... Om jag ska vara ärlig så är det inte så många som får det...

Men ni som inte har facebook kan inte räkna med att jag ska komma ihåg er!
Så skaffa facebook vetja!

O.

PS. Hela detta inlägg är en annons från facebook...

"Vilken tur vi har..."

Har spenderat hela helgen i arbetets tecken...

Som vanligt händer det inte mycket roligt att snacka om.
Däremot hände något mindre kul idag...

2 minuter innan köket stängerär hela restaurangen tom och man är klar att dra hem. Då kommer det såklart tre personer;
"-Går det bra att beställa fortfarande?"
"-Ja, alltså köket stänger om två minuter..."
"-Vilken tur vi har!"
"-Eh, ja. Men inte vi..."
"-Eh, hehehe..."

Fattar inte hur folk tänker, hade det varit jag hade jag åkt någon annanstans!

Försöker skriva något mer spännande imorrn... kanske mer positivt...

Fast jag har fått en ny "idol" också. Förutom Amy, som väl alla killar är hemligt kära i...(?)
Björn Gustafsson - sjukt rolig kille... även om jag tror att vem som helst hade klarat av det han gjorde... men ändå...

På tal om Amy och hemligt kär. 
Det hände något kul på jobbet idag.
Typ utan tvekan världens sötaste tjej var där och käkade.
Hon jag jobbade med undrade varför jag gick runt med ett leende på läpparna och "röda kinder" hela tiden... Busted!

Aja, nu ska jag käka nåt...

O. 

Veterinärbesök idag också...

I eftermiddag bär det återigen av till djurveterinären för att låta henne ta en titt på den äldre av våra labradorer för att se vad man ska kunna göra åt hennes "utslag" på kroppen...
Kortison har inte hjälpt så nu finns det nog inte så många alternativ kvar kan man tänka sig...

Ska själv till vårdcentralen på tisdag för att ta de behövda vaccinationssprutorna inför thailand. Vad jag inte ser fram mot det.
Sist jag skulle ta en sån där jädra spruta i rumpan så daskade ju hon sköterskan till mig i ändan och påstod att jag inte var tillräckligt avslappnad - ni kan ju tänka er hur avslappnad jag blev efter det...

Nej, våga vägra vaccination!

O.

Spännande debut...

Så har jag då gjort min första insats som lärare också när jag idag försökte mig på det yrket också.
Det blev NO, vilket inte är min starka sida, och energi, villket verkligen inte är min starka sida men jag tror faktiskt de lyckades förstå vad en transformator och generator är för något så helt borta kan jag ju inte ha varit...

Skulle gärna prova det igen men jag får se vad som händer. Någon måste ju bli sjuk först...=/

O.

Vikarie...

Nu är det, tro det eller ej, 5 dagar sen jag jobbade senast. Men jag tycker inte det är jobbigt utan jag har nog aldrig varit såhär avslappnad.
Imorrn ska jag däremot göra en jobbpremiär på skolan här när jag ska hjälpa till lite, typ vikarie.
Haha, känns som det kan bli riktigt kul och spännande. Vem vet, jag kanske vill bli lärare snart också.

"Fettis"-dagen idag också. Om jag inte minns fel så var det nån *host*cissi*host* som undrade vilken dag det var.
"Tisdag, det är därför det heter Fet-tisdagen"
Aha, men vad kan man förvänta sig av den blonda sidan...
Jag kommer i alla fall inte äta någon semla, är inte så förtjust i de.

Lite siffror;
16 dagar till Fjällen...
22 dagar till Thailand...
1 dag till Samernas Nationaldag(skriver om det idag eftersom jag förmodligen inte minns imorrn...)
11(?) dagar till en överraskning...

O.

Stabil bowlinginsats...

Man kan väl säga att min jämnhet i bowling aldrig riktigt existerat men man har ju hört att man blir bättre och bättre ju längre man spelar. Hann med tre serier igår när vi var och lirade.
Den första gick riktigt bra - 135 poäng. Men sedan orkade inte riktigt koncentrationen hänga med längre. 99 poäng i andra rundan blev 70 i den tredje men i det totala räckte det till en andra plats på min bana(av fyra) och en tredje totalt(av åtta).
Om det säger mer om hur bra jag var eller om hur bra konkurrensen var tycker jag inte vi behöver ta upp här...

Nu har det iaf äntligen kommit snö så att det är vitt ute även här. Hade däremot oturen att inte få skotta idag, pappa hade redan hunnit göra det så nu vill jag ha mer snö.

Men skotta lär jag få nog av i fjällen eftersom det förmodligen ligger rejält med snö framför dörren till stugan som man måste skotta sig igenom innan man kommer in i värmen(?).
Att man sedan får göra denna trevliga skottning klockan 01.00 på natten kan ju inte bli annat än succé(? - igen).

O.

Hata hockey!

Fy f*n vilken jävla skitmatch... Men det värsta måste ha varit kommentatorn, han var helt enormt dålig. Fattar inte hur en sån kan få ett sånt jobb. Min farmor hade gjort ett bättre jobb, vem som helst hade gjort det bättre.

Matchen var väl inte så mycket att säga om annars, Hv var väl bättre så de får väl vinna då...

Kom fram till att det borde finnas en knapp på teven så man kan stänga av kommentatorn om man vill och bara höra publik och sånt istället.

O.

Vilken innebandykväll...

Idag kan jag säga att jag faktiskt har träningsvärk. Efter en och en halv timmes nästan oavbrutet innebandyspel så känns det i kroppen idag.

Hade ju bokat en hall, ilket dock ite funkade så bra eftersom att den var låst när vi kom. Istället hittade vi en annan som var öppen och tom.
Innebandy från 20-2145.
Självklart vann mitt lag...

Kändes faktiskt som ett riktigt bra sätt att spendera en fredag kväll. Jag kan mycket väl tänka mig en repris, fast inte idag...

Nu ska jag gå och sätta mig framför teven och se hockeyn istället. Modo-HV71.

O.

Nya slalomskidor...

Är ledig idag vilket i vanliga fall brukar få mig på enormt blogghumör så är inte fallet idag...

Har en sak att ta upp. Som många här i trakten nog märkte blåste det ganska rejält inatt. I mitt rum dånade det ganska bra eftersom vinden låg på rätt mot väggen.
Det fick mig att drömma att det blåste rakt igenom väggarna och även i mitt rum, alla mina grejer bara fladdrade runt och det dånade som tusan...
Intressant va?

Idag så har dock våran fina Örnsköldsviksvinter ännu en väldigt tuff dag då den nederbörd som kommer inte väljer att ligga kvar som den snö den faller som. Man kan nog nästan säga att det regnar.
Typ tråkig start för februari kan man säga.

Vet därimot att det snöar som satan i Hemavan och Bredviken där jag har min stuga som vi snart ska "hälsa på".

Jo, men fan nu kom jag på en till sak jag skulle blogga om.
Köpte en helt ny slalomutrustning igår, det var Team Sportia som skötte sig mycket bra, kom undan med massa rabatt också. Förutom de 1500 som redan var avdragna fick jag ytterligare 800.- i rabatt.
Mycket nöjd, ska kolla om jag kan hitta någon bild på internet nu så ni får se de, "hang on a sec" eller vad man nu ska säga....




Så nu får det räcka för idag... eller för nu iaf...
Kanske kommer en innebandyrapport senare ikväll om inget annat spännande dyker upp innan dess..

O.