Vilken avslutning!

Vilken avslutning på min hösttermin i Västerås. Inledde dagen med plugg i skolans bibliotek. Därefter skulle vi på fika med återvändande vän. Detta resulterade i en öl istället. Som blev till besök på Systemet. Som blev till massvis med vin. Som blev till Singstar. Som blev till pizza. Som blev till ännu mer vin och singstar. Som blev till promenad hem. Som blev till överkonsumption av vatten. Som blev till stordiskning. Som blev till vånda över att behöva kliva upp "tidigt" imorgon. Som blev till ännu mer vatten. Sjukt törstig trots vinet alltså. Detta blir imorgon till packning. För såklart har jag inte börjat packa ännu. Suck. Tur att det går "snabbt". Därefter ska jag till stationen. Ett ärende på vägen. Från stationen buss till Arlanda. På Arlanda, om jag hinner med (läs: orkar kliva upp) den tidigare bussen blir det lunch på Arlanda. Annars blir det ingen lunch. Blir en övervägning imorrn om lunch eller sovmorgon är mest värt. Ska även hinna med att köpa mig en ny parfym på flygplatsen imorrn. Känns som ett roligt uppdrag. Därefter flyget upp till härliga Örnsköldsvik och årets julfirande. Därmed också förmodligen sporadisk uppdatering.
Puss på er!

O.

Kärlek!!!!

Jag är så kär. Kommer aldrig ta av dessa. Vantar som funkar på touch. Kääääääär!!!


Vilken dag.

Dog lite när jag kom hem från skola och ärenden på stan tidigare idag. Helt slutkörd och ändå är det bara måndag. Fick lite plugg gjort här hemma trots det. Sedan besökte jag ICA och blev vittne till några tjuvar som stal massa mat. Intressant.

Och först nu har jag upptäckt att Musikhjälpen har börjat. Nu vet jag vad som kommer rulla så fort jag är hemma och vaken om dagarna framöver. Tyvärr kommer det nog inte vara många timmar. Imorrn väntar skola på förmiddan. Eget plugg och ärenden på eftermiddan. Styrelsemöte och sen förhoppningsvis en tidig kväll. Imorrn är det förresten bara en vecka kvar tills jag styr kosan norrut. Julen känns konstigt nära men ändå långt borta.
Nu ska jag trots Musikhjälpen nog stänga ner elektroniken och krypa i sängen. Jag är trött. Och lite förkyld...

O.

Söndag.

Idag blev jag påmind om att jag borde göra en del uppgifter. Skoluppgifter. Men istället tvättade och städade jag. Kanske var bra ur den synvinkeln att jag hade lite plugg jag borde ha tagit tag i. Nu fortsätter jag skjuta det framför mig. Men jag tror inte det tar så lång tid när jag väl sätter igång. I övrigt väntar nu en vecka där grupparbete ska färdigställas. Eget plugg ska förhoppningsvis komma igång. På onsdag fortsätter den senaste tidens tema. Musikkvällar. Efter härlig pianobar på skybar i torsdags var det ju igår Chris Medina nere på stan. På onsdag tävlar en i min grupp i nån typ av sångtävling på Poco Loco Bar. Så då får vi hänga där och heja. Torsdag är det förmodligen pubkväll på Kåren. Fredag väntar terminens avslutning med Lilla Sommarfesten på Kåren. Därefter väntar en helg med packning, städning, plugg, julhäng med mera.
Jag känner redan nu att energin börjar ta slut. Och den veckan som kommer behöver mycket energi. Förhoppningsvis är reservtanken laddad med en del. Och sen väntar ju jullov och några dagars lugn och ro!

Igår hade jag en lördag där jag gjorde något man inte gör ofta en lördag kväll. Efter Chris Medina hade spelat, vid fem typ, satte vi oss i fyra timmar på ett café. En riktigt trevlig lördag kväll. Vi brainstormade julklappstips men av nån anledning var det mesta som diskuterades sommarrelaterat. Oh well, förhoppningsvis ska väl någon av denna veckans dagar bjuda på lite tid att besöka city för julshopping.

Nu väntar en lugn kväll i soffan för att ladda batterierna.

O.

Att inse något

Idag har jag befunnit mig på en typ av julkonsert(?). Det var hur som helst gratis och vi gick dit för att Chris Medina skulle spela. Han var verkligen duktig live. Därefter 4 timmar på ett café.

Sedan har jag insett en grej. Jag gillar verkligen inte att behöva planera saker. Saker jag aldrig behöver planera här. När jag snart åker hem över jul så är det ju den sedvanliga utgången på Juldagen. Kommer säkert bli fantastiskt roligt vilket det brukar vara. Men detta med att alltid behöva planera innan, det ska köpas biljetter och allt vad det är. Och ja, jag ska försöka ta tag i det snaaaart. Tänk om man kunnat köpa över nätet. Extremt enkelt det vore. Eller det kanske går? Hade förmodligen gått lika långsamt för mig ändå...

Oh well, har sjuuuukt mycket att göra nästa vecka. Tonvis med plugg som ska klaras av. Och som uppladdning inför det väntar imorgon tvättid. Då måste också en städinsats ske här hemma. Typ tråkigt.

Sov gott!

O.

Skybar en torsdag!!

Dricker vin och drinkar. Trevlig livemusik. Favoriterna i Mälekon!


Här kommer ett tidigt försök till nyårslöfte.

Här kommer ett försök att ge något en sista chans. Här och nu ger jag mig själv en spark i baken. Här bestämmer jag mig för att bli bättre. Bättre på att blogga. På allvar. Det är inte kul att ha en blogg som helt tappat det roliga. Det fräscha. Att uppdatera en gång i veckan är verkligen inte okej. Så därför ska jag bättra mig. För annars kommer min 5,5 år gamla blogg att gå i graven. Och det vill jag nog inte.

Det är mycket som händer i mitt liv. Bara för att snön nåt Västerås så har jag en enorm längtan efter sena sommarnätter. Tunna kläder. Sol som går upp innan man lägger sig. Dricka vin i en park. Ja, det är saker jag nu längtar efter. I mitten av december. När den första snön just har fallit. Snacka om dålig timing.
Men jag dövar denna längtan. Med att plugga. Vi har ett grupparbete som går ut på att göra ett konsultarbete. Vi hjälper kort och gott Kåren att bli bättre på att marknadsföra. Vi marknadsför discon. Och aldrig har skolan känns som så lite plugg och så mycket föreningsarbete. Men det är ändå inte där vi är. Varför gjorde jag inte såna här arbeten ända från början? Alltid är det lätt att vara efterklok.


Imorgon väntar en torsdag. En torsdag jag väljer att kalla fredag. Det ska testas drinkar på SkyBar. Sveriges högst belägna cocktailbar. Mälekon ska få en ny drink. Vilken perfekt anledning att ta några glas på en torsdag.
Därefter väntar en fredag med mer festligheter. En fredag som då kort och gott blir lördag. Men så långt ska jag inte gå nu, för jag har ju lovat att bli bättre på att uppdatera. Så därför hörs vi alldeles snart igen.

O.

2a Advent!

Lika overkligt idag som den första advent. Det har varit sol och plusgrader ute. Det känns inte som julen är på väg. Jag har inte haft den minsta plan att köpa julklappar. Jag blir överraskad när jag ser att det om några dagar ska vara minusgrader till och med på dagarna. Det är ju inte vinter. Eller är det det? Det enda som gör att det finns lite julkänsla är att jag har lite julgrejer framme. Men mest funderar jag när jag ser de "varför har jag det där framme?". Men nu ska jag bege mig på lussebullsbak, den andra kvällen med pepparkakshusbyggning (på en vecka) och glöggdrickande. Jag gillar verkligen inte glögg så jag ska köpa julmust. Är itne så förtjust i det heller men vad gör man inte för lite julkänsla.

En sak som alltid gör mig glad dessa dagar. Den nya trissreklamen med kvinnan som skrapar alldeles för långsamt enligt en man. Varpå hon plockar fram dragspelet och en gubbe i soffan har världens härligaste skratt. Okej, jag inser att min beskrivning inte riktigt gör reklamen rättvisa men ni vet säkert vilken jag menar.

Hur som helst nu är det dags att jag beger mig. Glad andra advent på er!!

O.