Örnsköldsvik...

Hej allihopa. Senast jag skrev var väl när det var Bonde söker fru. Nu är återigen familjen upptagen med att följa detta program och då passar jag på att besöka bloggvärlden.

Livet här uppe rullar på i lagom fart. Gör väl inte alltför mycket nytta. Jul. Fester. Stadsbesök. Familjesnack. Semesterplanering. Livet. Samt uppröras över att Bjästahistorien aldrig verkar ta slut. Att Bjästa nu blivit ett helt nytt ord är ju egentligen helt bisarrt. Oh well jag försöker att inte bry mig alltför mycket men det tar mer på andra i familjen.

Imorrn är målet ett besök i Bjästabacken. Extremt länge sen jag åkte skidor. Behöver lite uppvärmning innan Åre.

Det var allt, ta det kallt

O.

Hemma i Örnsköldsvik

Kort upppdatering. Jag är i Örnsköldsvik. Har spenderat dagen med att snurra runt på stan med mor o far. Träffat lite känt folk och köpt lite bra att ha grejer. Skulle gissa på att imorrn blir ungefär det samma.

Ja, det är kallt här. Idag ligger temperaturen ganska stadigt på -22 grader så jag inser att det är värre på andra ställen i Sverige. Men det är äckligt kallt ändå.
Idag har jag blivit "tvungen" att se Bonde söker fru. Äckligt dåligt som vanligt.

Aja, intressanta uppdateringar under min tid här i Bjästa är inte att vänta. Jag har ingen ork eller lust att sitta vid datorn mer än några minuter om dagen. Underbart skönt att slippa den faktiskt. Känna att man lever.

Så illa är det väl inte men det är skönt att slippa vara så beroende av dator. Nu ska jag slå mig ner i tv-soffan och fortsätta se nån konstig dramaserie på ettan som mamma fastnat för. På övervåningen sitter syrran framför nån annan serie på fyran. Själv blir jag mest imponerad av att folk tittar på svt-kanalerna och tv4. För mer än Robinson dvs.
Ha det bra och god jul på er!

O.

All my bags are packed and I'm ready to go.

Allt är packat. Jag är redo. För att lämna Västerås för i år. För att återvända till en stad fylld av minnen. Bra och dåliga. En stad som jag alltid kommer vilja återvända till. En stad jag alltid kommer kalla min hemstad. Men Västerås är ett mycket bra substitut. Det känns lite som att ta farväl av något fastän jag bara ska bort i knappt två veckor. Västerås jag kommer sakna dig men jag kommer trivas. För Örnsköldsvik nu ska jag bege mig mot dig.
Västerås - I am leaving on a jet plane...



God Jul på er alla!

O.

En stor julklapp fäller ofta en smidig packning...

Då sitter man här igen. Efter att ha tvättat med bara en tvättmaskin. Men nu stod det tack och lov att en helt ny maskin är beställd. Hela min lägenhet är full av tvätt som hänger på tork. Men nu är det inte det som är dagens "rolighet". För er kanske jag ska tillägga. En av de julklappar jag inhandlat är lite för stor för mitt bagage. När kommer man att lära sig att handla smått? Femte julen har jag hört. Blir väl nästnästa år då. Eller kanske redan nästa år. I år blev det inte iaf. Så nu har jag problemet att jag inte riktigt vet hur jag på ett bra sätt ska få med allt upp till Övik. Att det blir till att checka in två väskor är det inget tvivel om iaf. Och sen ett överfyllt handbagage är det också stor risk för. Men att det blir mycket bagage på vintern är väl kanske inte så konstigt.

Jag vet dock inte hur stort problemet är än eftersom det mesta hänger på tork. Imorrn får jag svaret. För trots att jag inte åker förrän tisdagkväll så hinner jag inte packa på tisdag för då befinner jag mig i skolan.

Känns dock mycket lockande att åka hem nu. Träffa familjen. Äta gott och njuta av julen. Så imorrn blir det stor städdag. Och packning då. Så får vi se hur flygen går på tisdag. Vi hörs!

O.

Omväxling förnöjer.

Slog till med att göra en ny design till bloggen. En enorm bild där uppe kanske inte är det självklara men jag tycker det blev en trevligt välkomnande bild. Så denna får ni kanske leva med nu ett tag. Tills jag återigen sitter hemma en lördag kväll. För det är inte så ofta det sker. Men idag måste jag säga att det känns skönt. Håller kontakt med folk genom facebookchatten. Gör att man inte alls känner det som att man sitter själv.

Oh well. Klaga om ni tycker det blev fult. Jag tar gärna beröm också om ni tycker det blev bra :)

O.

Julklapparna är avklarade.

Puh. Lördagen närmar sig sitt slut. EN lördag som jag mest bara varit lite (eller mycket förvirrad). Låg först under täcket i soffan ett bra tag innan jag fick för mig att gå ner på stan och köpa sista julklapparna. Såg sedan på internet att lördag innan jul (dvs idag) är den värsta julhandelsdagen. Då tänkte jag att jag inte orkar trängas med folk på stan men då tog batteriet i tv-dosan slut och av någon anledning kan jag inte trycka på någon av knapparna på själva teven. Då kommer det upp en text nere i bilden; "FRONTLÅS". Hur tusan har jag lyckats med det?
Så för att få tag i batterier var det bara att bege sig ner på stan ändå. Hittade sista julklappen, och köpte mig batterier och en kalender för 2011. Så nu ska jag börja fylla i den. Det behövs. Börjar bli mycket kladd i den gamla.

Annars har jag haft en trevlig fredag kväll med gratis tacos på Sportbaren, öl och vin och snack och gemenskap. Inte så många kvar här nere längre så det blir inga större festligheter. Finns vissa planer på bio ikväll, får se hur det blir med den saken. Imorrn ska jag tvätta. Hämta upp resväskan och fundera över hur tusan allt ska få plats. På måndag blir det stor packnings-, städnings- och papperutskrivningsdag. För på tisdag är det föreläsning och sen hinner jag bara hem nån timme innan det bär av ut till Arlanda. Jag hoppas att det inte kommer vara så mycket problem då som det varit de senaste dagarna. Tycker synd om alla som fastnat på olika flygplatser i Tyskland, England och Holland med rejält försenade julsemestrar som följd. Tur att problemen ändå kom så här pass många dagar innan jul, hade ju inte varit roligt om det dragit in bara dagar innan jul och människor suttit fast på flygplatser över julhelgen.

Trevlig lördag kväll!

O.

Vinterlekar.

Igår fick jag jullov. Vi blev klara med grupparbetet så nu har jag bara förmiddagsföreläsningen på tisdag kvar innan jag på tisdag kväll åker norrut.
På kvällen valde vi att sätta oss fem personer och två pulkor i en bil och åka ut till slalombacken på Björnön. Tyvärr var det mycket "kanonsnö" så det gick inte så snabbt och var inte alltför spännande. Så vi åkte tillbaka till stan och köpte oss julmust och popcorn och satte oss med tv och snack. Det var en riktigt skön torsdag kväll.
Ikväll blir det nog inte lika lugnt. Redan i eftermiddag är det tänkt att "FestEkons" avslutningsfest ska dra igång. Och på lördag planerar jag att vara lite bakis, slappa och på kvällen kanske dra en bit mat på stan och en bio. Får se hur det blir.
Nu ska jag se gårdagens Robinson som jag missade då jag var och åkte pulka.

Have a nice day everyone!

O.



Uppdatering såhär på eftermiddan. Ska förmodligen strax kila ner på stan för att käka tacobuffé på sportbaren. Gratis såklart. Man är väl student.

Hur dum är jag? Jag hade ju något jätteintressant jag tänkte skriva här. Men nu glömde jag bort. Suck...

Stressandet är över för 2010

Snacka om att all stress och inställningen att "jag är pigg..." försvann nu. För idag blev vi klara med grupparbetet. Det sista uppdrag som är kvar innan julen. Det ska bara läsas igenom och kanske göra nåt litet fix imorrn men det är i huvudsak klart. Och tanken att man nu bara har två föreläsningar att ta sig igenom, imorrn och på tisdag, och inga övriga åtaganden och klockan bara var 15 gjorde att jag för första gången på väldigt länge, säkert två månader, slappnade av. Det skulle jag inte ha gjort. Nu är mitt huvud så mosigt det bara kan bli. Min kropp saknar allt vad energi heter och jag skulle helst bara vilja gå och lägga mig. Men jag inser ju att om jag låter mig själv slappna av på allvar nu kommer jag nog bli toksjuk och febrig. Så jag måste försöka få igång mig och bara slappna av lite halvt. För att lura kroppen att glömma bort att den bär på lite sjukdom för då borde jag kunna klara mig. Lite läskigt att man lärt sig att när man stressat ordentligt en längre period inte kan slappna av helt utan agera på ett annat sätt för att inte bli sjuk. Fast nu känner jag mig jet-leggad. Hur kan klockan bara vara 16.08??

Nej, jag tror minsann jag har en glass liggande i frysen. Den kan förhoppningsvis väcka mig lite grann. VI hörs!

O.

Hur jävla dum är man egentligen?

För att förklara rubriken. Går säkerligen att göra på fler sätt men här sitter jag tio dagar innan jul. En vecka innan jag är "hemma" och tänker på sommaren. Längtar efter sommaren. Och därför bjuder jag på ett riktigt fynd jag gjorde på Storsjöyran i somras. Eller jag fick hjälp men riktigt skön spelning inne på teatern var det. Sommar.


Varsågoda

O.

Vilket jobb...

Jag har precis städat här hemma. Det behövdes. Men jag vill förbanna min dammsugare lite grann. Ja, vi har haft mycket att göra tillsammans under mina år i Västerås men nu tror jag den snart gjort sitt. Nu har nämligen slangen gått av, mitt på. Så att dammsuga medan man med ena handen försöker hålla ihop ändarna är inte det lättaste. Men det blev rent iaf.
Förmiddan spenderades i Eskilstuna. Föreläsning. Nu ska jag om cirka en timme bege mig till skolan för att sätta mig med grupparbete. Vi hoppas lyckas hinna med massor idag så att man kanske kan ha torsdag eftermiddag ledig också. Dvs göra klart arbetet under kvällen idag och eftermiddan imorrn. För även imorrn spenderas förmiddan på föreläsning i Eskisltuna. Liksom på torsdag. Och nästa tisdag förmiddag. Men efter torsdag kommer jag inte ha något annat skolrelaterat att tänka på än föreläsningen på tisdag. Så i princip jullov. Woho.

O.

Losing all control of every dream inside my soul...

Sitter här och inser att hösten i Västerås är extremt nära sitt slut nu. Alltså höstterminen då. För att hösten i Västerås är över finns det inga tvivel om. "Brrr" räcker att säga.
Det känns skitkonstigt att jag om 8 dagar sitter hemma. Det känns skitkonstigt att det är fyra månader sedan jag senast var i Övik. Det känns overkligt att det är lika länge sen jag träffade min mor. Det känns helt enkelt sjukt overkligt att dessa månader gått så snabbt. Och jag har faktiskt inte haft någon större hemlängtan. Jag har helt enkelt inte haft tid med det. Känns som att man verkligen går på reservkraft nu. Men bara tre såna dagar kvar sen ska jag vila ut mig.
Samtidigt vet jag inte hur det kommer kännas att åka hem. Det brukar inte vara semester att åka hem. Mycket folk som drar i en och vill att man hälsar på, hittar på och så vidare. Självklart kul men denna julen kommer vila vara min prioritet. Jag har till exempel fortfarande inte bestämt mig för om nyår blir i norrland eller i mälardalen. Blir det fest eller blir det familj?

På något sätt känns det lite vemodigt att denna höst snart är över. Den har varit så rolig. Bjudit på så mycket. Både roligt och tråkigt. Lyckligtvis väldigt lite av det sistnämnda.

Känslan av att julen och ledigheten är nära och en fantastisk höst tar slut känns lite som denna sången. Är det lycka eller smärta? En blandning...



Örnsköldsvik jag är på väg. Jag har ställt in mig på att jag snart återvänder. Västerås, jag kommer sakna dig men återvända och fortsätta mitt liv här med en fantastisk vårtermin. Fastän höstterminen ännu inte är slut längtar jag till vårterminen. Fastän mitt liv är fullproppat så längtar jag tills det åter är så redan innan det blivit lugnt. Västerås, det du gör med mig är underbart! Tack.

Imorgon har farfar namnsdag. Eller skulle haft. Eller vad man nu ska skriva. Det påminns jag om eftersom jag har strukit under namnet redan i början av året för att inte glömma bort att gratulera honom. Så imorrn kommer jag inte vilja titta i kalendern. Däremot vill jag säga "grattis på namnsdagen farfar Sixten". Hoppas du hör det.

O.

Julsittning.

Hej alla glada.
Jag har inte uppdaterat här i helgen. Men jag har en giltig orsak till min frånvaro. Det är nämligen så att i fredags kom det besökare från nordligare breddgrader. Riktigt kul. Helst eftersom jag fick tillfälle att släpa med de på studentlivet i Västerås absoluta höjdare. Sittning. Det var julsittning. 108 deltagare. Massor av alkohol. Sånger, tävlingar och dans. Och såklart massor av spännande utklädnader. Återigen tror jag att jag lyckades. Fick en massa kommentarer som: "Alltså, hur kommer du på alla dina utklädnader?" Och det borde väl vara ett tecken på att man lyckats, eller? Ni ska få se en bild såklart. För bilder skulle jag gissa att det finns gott om. Väldigt många som bara stoppade mig och ville ta kort, och trots blixtar så syntes min utklädnad ändå. Lyckat är ordet för kvällen.


Mycket enkel, och billig, utklädnad. De batteridrivna ljusslingorna kostade endast 29 kronor styck på ClasOhlson. Tips!

Igår blev det lugnare. Eller jag och mina besökare tog en julklappsrunda på stan. Hann med en hel del av de man behöver så nu finns det ljus även i den tunneln. Kvällen bjöd på rejäl grekisk sallad, vitlöksbröd, godis och två filmer som vi efter en hel del problem lyckades hyra på kära ICA Ettan. Shutter Island var riktigt bra. Komedin var väl inte lika bra men bjöd på en del skratt. Tyvärr minns jag inte vad den hette men ingen jag hade tipsat om ändå. Idag har jag följt besöket ner till stationen och lämpat av de på flygbussen. Sen spenderades fyra timmar på skolan med grupparbete. Inte alltför upphetsande men vi kom en bit. Men fortfarande alldeles för mycket kvar. På fredag åker en av gruppmedlemmarna (vi är tre stycken) till Sydafrika på semester så innan dess måste vi vara klar. Så därför har min lediga måndag, som jag brukar ha iaf, blivit en skolmåndag. 9.15 drar det igång. Lyckligtvis behöver jag ju bara ta mig till skolan här i Västerås så jag ser faktiskt fram emot det. Men tisdag, onsdag och torsdag spenderas förmiddagarna i Eskilstuna. Bara fyra såna dagar kvar nu innan jul. Och efter torsdag räknar jag med att inte ha något plugg alls att bry mig om innan det bär av norrut. Det känns alldeles för lockande just nu. Så hårt jobb i fyra dagar nu sedan mer eller mindre jullov. Och då bara att hoppas att jag mot förmodan fick ihop tillräckligt med poäng på senaste tentan för att slippa behöva plugga till den också efter nyår. Men det är verkligen inte något jag räknar med.

Nu har jag sett ikapp mig på Paradise Hotel och också sett senaste Robinson. Så nu kan jag somna med gott samvete. Vi hörs när vi hörs och vi ses när vi ses! :)

O.

Trött.

Nu är jag helt sjukt trött. Ska bli så skönt att sova. Har bestämt mig för att inte kliva upp imorrn och åka till Eskilstuna utan istället läsa det rättsfall som vi ska jobba med under eftermiddan. Känns som ett bra beslut då det också ger mig två timmars längre sömn. För morgondagen kommer bli lång den med.
I övrigt har jag inga kommentarer över denna dag. Den har varit lång och ganska krävande. Det räcker så.

O.

Life is good. And stressful.

Denna vecka får en verkligen att känna att man lever. Iofs använde man väl inte helgen till att vila upp sig för slutspurten innan jul"lovet". Fest torsdag, fredag, lördag OCH söndag. Igår var jag iofs ledig på dagen. Men vad gjorde jag egentligen? Minns inte alls. Det var iaf gästföreläsning från Riksgälden 17.00. Riktigt bra och intressant sådan. Därefter gick vi på Grekiska Kolgrillsbaren och käkade Souvlaki. Sedan blev det julgransbyggande, en hel del lim-sniffning (ofrivillig...) innan det sent igår blev dags för sängen. Idag var det upp tidigt och iväg till Eskilstuna...

Introduktion till Associationsrätten stod på schemat. Samma lärare som förra kursen så det känns väl inte tokmotiverande. Kom hem för två timmar sen och om en halvtimme sätter vi oss i en bil och rullar återigen till Eskilstuna. Det är Grant Thornton som idag bjuder in oss på studentkväll. Vi har turen att bli bjudna på mat och vin/öl. Det gillar vi studenter. Vi räknar med att rulla från Eskilstuna vid 20-tiden ikväll. Då blir det raka spåret tillbaka till Västerås och ge sig på julgransbyggandet igen. Det är ett heltidsarbete. Gissar på att John Blund kommer infinna sig väldigt sent även idag. Och imorrn är det återigen upp tidigt för föreläsning i Eskilstuna.

Som om det inte vore nog har jag ärenden på stan när jag kommer tillbaka därifrån och sen mellan 17-20 har Swedbank informationskväll på Kåren. De bjuder på baguette och öl. Alla vill bjuda oss på öl nu.
Därefter blir det sittningsplanering och återigen sent i säng. Och såklart upp tidigt på torsdag för att åka till Eskilstuna på föreläsning. Tillbaka till Västerås och plugga ett par timmar innan det klockan 16 är Mälekons höststämma. Och sen är väl risken att vi bara av farten firar de nyinvalda styrelsemedlemmarna. Och sedan vaknar ganska tidigt fredag för att städa och sånt innan jag får besök från norr. Kommer bli riktigt kul. Extra kul då det på kvällen är Sittning. Med jultema. Förfesten börjar visst redan 15. Fast jag och några till måste vara på Kåren vid 18 och dra bord och duka lite. Sen drar det igång 19. Och sen på lördag hoppas jag hinna med lite julklappsshopping?! Vad sägs? Kanske(!!) fest på lördan? Tror nog de flesta kommer vara nöjda men nåt går nog att skramla fram. På söndag åker besöket norrut igen och jag drar efter det till skolan för att plugga.
Det råkar vara så att vi har ett grupparbete som ska redovisas den 4/1. Men en av gruppmedlemmarna är i Sydafrika 17/12-3/1. Och vi andra två åker hem till respektive hemort 19e och 21e.

Det är alltså 14 dagar till hemresa idag. Hur trött kommer jag vara då? För nästa vecka kommer säkerligen vara lika fullspäckad som denna... Men som sagt Life is good. och stressigt....

O.

Söndag. Festdagen som är bättre än alla andra?

Jag har spenderat dagen utan att göra särskilt mycket. Men nu ska det bli ändring. Har just städat och diskat här hemma. Så nu är det rent.
Minns ni förresten innan sommaren när jag skrev om att slangen till min dammsugare hade lossnat? Den gick hur som helst att laga den gången. Det var "bara" att sätta tillbaka slangen. Idag skedde dock något som inte är lika lätt att laga. Rätt vad det var så gick slangen av, den typ sprack upp så nu måste jag nog inhandla nån stark tejp och laga min stackars "Rusta-dammsugare".
Som om inte det är nog med saker att göra på en söndag så ska jag tvätta mellan 16-19. Där under tiden hinna med att besöka ICA, fixa middag och mig själv. För när jag är klar med tvätten så är det faktiskt så att det är "Julgransbyggnadsfest". FestEkon är arrangör. En härlig söndagsfest är alltså att vänta. Och jag har turligt nog en vinare kvar. Eller två ser jag nu men den ena är röd och mina läppar är ganska torra nu i kylan så om jag dricker rött vin är risken att mina läppar kommer se crazy ut. Är detta intressant??! Lågvattenmärke.
Jag ser hur som helst fram mot ännu en festkväll denna helg. Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Kommer aldrig vilja sluta vara student.

Nej, nu ska jag ta på mig en tröja, plocka fram tvättgrejerna, kolla vad jag behöver handla och sen köra igång med min produktiva eftermiddag.
Hörs nästa vecka! :)

O.

Party, lördag.

Så nu är jag hemma. Världens konstigaste kväll. Men riktigt kul. Och jag är glad. För jag har fortfarande imorrn och måndag ledig. Ledig för att vila. Imorrn ska jag iofs tvätta. Imorrn ska vi iofs festa. Imorrn är det söndag. Den bästa festdagen i veckan. Jag längtar. Fastän jag är full redan nu så längtar jag till festen imorrn. Idag var det Pluto som gällde. Tyvärr kunde inte julbordsfärjan ut till ön Elba gå idag så "gamlingarna" åt julbord på Pluto vilket innebar att andelen 40+ var jävligt hög idag. Oh well det var kul ändå.
Imorrn blir det julgransbyggnadsfest. Kul. Förhoppningsvis kommer jag ihåg mina åsidosatta uppdrag. Förhoppningsvis. Veckan som kommer är annars Mälekonveckan. Måndag är det Riksgälden som besöker oss. Tisdag är det studentdag i Eskilstuna med Grant Thornton. Onsdag är det Swedbank-kväll på Kåren. Torsdag har Mälekon Höststämma och på fredag är det Julsittning. Världens bästa vecka väntar! Jag längtar. Men mest längtar jag, fastän nykterheten fortfarande lyser med sin frånvaro, efter morgondagens festligheter. För söndagar är de bästa festdagarna. Så alla som vill med säger "hej" och gör det nu! Då är ni välkomna.

O.

Fredag :)

Nu är det fredag. Jag har varit i skolan och suttit och sålt biljetter och snackat massa strunt med allt möjligt löst folk.
Lite sliten röst hade jag och har fortfarande. Inte för att jag skrek mycket igår utan mer för att alkoholen och kylan gjort sitt. Kul kväll var det iaf. Efter idé från mig var det äntligen några som tog tag i att skapa FestEkon. Underbart. Intagningskraven är härliga. Berätta om erat värsta fylleminne. Gärna med bildbevis. Bjud minst fem ur "styrelsen" på en platt öl.
Ett krav är också att man inte får göra nånting med FestEkon om man inte är onykter. Vi funderade även på att köpa en medelhavsö och starta ett eget land. Ett mycket bra land.

Oh well. Nu ska jag snart kila ner på staden. Äta gratis tacobuffé på Sportsbaren. Gratis tacobufféer verkar vara en grej här i Västerås. Tyvärr är BMB:s inte så jättebra så hoppas Sportsbaren är bättre. Sen blir det nog en del alkohol som rinner ner i strupen. Tar dock inte med mig nåt hemifrån. Hinner jag inte hem efter tacon så får jag väl kila in på systemet bara helt enkelt. Alkohol som alkohol.

Och nu är den värsta kylan borta. Bara -7 grader idag. Mer än 10 grader varmare än igår. Det gillas.

Ha en trevlig helg all of you!

O.

Tenta gjord. Nu blir det kalas.

Hej alla glada.
Idag gjorde jag så tentan i kredit och obestånd. Lätt min sämsta insats hittills på en tenta men jag hoppas ändå att det ska kunna räcka till ett G. Dock långt ifrån säkert. Tyvärr. Oh well jag är glad att den är bortgjord och att det nu bara är ett mindre arbete i nästa kurs, Associationsrätt som börjar tisdag, kvar innan det är "julledigt". I skolväg alltså. I det andra, frivilliga, är det en hel del annat. Idag hade vi Konferensmöte. Gick väl helt okej. Ikväll blir det dock äntligen lite festligheter. Det behöver jag. Och det ska bli varmare i natt. Just nu är det -15. Något varmare än tidigare idag. Men inatt ska det bara vara -5--6 grader. Vilken värmebölja.
Extra mycket gillar jag min vädermojäng på skrivbordet (datorn). Den påstår just nu att det är -15 och "spridda byar av snö eller regn". Haha, regn när det är -15, det var nåt nytt...

Så, jag tror den har fått lite fnatt av kylan. För det får jag. Iofs var det -18 och dimma när jag gick hem från tentan. Det var "BRRRRR" så det sjunger om det. Och nu måste jag bege mig ut i kylan igen. Oh well. Det ska ju vara varmare i natt när jag kommer hem får man hoppas.

Imorrn är jag ledig. Förutom att jag ska hänga i skolan 11.30-13 och sälja sittningsbiljetter. Och sen en ledig helg! Ska bli underbart skönt att inte behöva tänka på skolan :)

Så nu ska jag ta och fylla upp en flarra vin som jag kan dra med mig ner på stan och dricka upp - såklart.

O.

Så jobbigt att komma ihåg...

Okej, nu har jag officiellt gett upp. Denna kursen. Det är tenta 8.10-12.30 imorrn. Och jag har insett att det kommer bli ett lotteri. Kommer "rätt" frågor så kan det gå vägen. Men då får det inte komma så mycket rena litteraturfrågor. Det brukar inte vara så mycket sånt, typ inga, och jag som inte har läst kurslitteraturen hoppas såklart att det fortsätter på det spåret. Så blir spännande att se hur det går imorrn.

Och hur dum var jag när jag gick till ICA. Skulle inhandla min obligatoriska tenta-kexchoklad. Utan den går det inte bra. Kom på lite andra grejer jag behövde och när jag kom hem insåg jag att jag kommit ihåg allt utom det jag gick dit för. Får titta förbi OK imorrn på vägen till tentalokalen helt enkelt. För jag återvänder inte idag. Det är -18 grader ute.

Sen hatar jag känslan som slår en i magen, åtminstone mig flera gånger dagarna innan tenta. Det är de stunder när jag tänker "åh, vad skönt, bara slappa nu. Och kanske till och med borde kosta på mig en sovmo... FAAAAN, det är tenta imorrn". Den känslan är ingen höjdare. Känslan av att vilan blir totalt krossad. Oh well.

Jag hade lite annat att ta upp också men nu minns jag inte. Det är hatt-fest ikväll. Jag kan inte gå. Det gör mig bitter. Jag hoppas på att få massor med sms under kvällen där det står hur extremt tråkigt det är och att jag inte missar nåt. In my dreams.

O.