Dags för update.

Dags att ge er lite upplysningar igen. Jag jobbar som en idiot. Vilket iochförsig inte är konstigt när jag i princip är en idiot. Hmm. Har iaf haft fyra dagars semester som spenderades i fjällen. Med fiske, god mat, vin, bastande, hjortronplockning, mor o far och ny stuga. Fantastiskt härligt och helt okej med vädret. Blev till och med ett bad i det 14-gradiga vattnet.
Har även hunnit med en kräftskiva, för en vecka sen. En del pluggfunderingar också. Kring vad som ska läsas till hösten. Vad och när uppsatsen ska få sin sista fix. För tid är en bristvara. När man väl är ledig en dag är det inte så lockande att sätta sig med plugg eller funderingar kring en höst som inte är lika varm och härlig som en sommar. En sommar som åtminstone här i Örnsköldsvik varit riktigt solig och varm. Knappt någon regndag alls. Kom iofs en liten kort skur idag men jag jobbar ju så då gör det inte alltför mycket.

Och vet ni vad man kallar en fransman som går i sandaler? Filipp-Filopp. Haha. Alldeles för kul såhär en lördag kväll när man inte har alltför mycket roligt för sig. Imorrn väntar jobb igen.
Hoppas ni trots mina sparsamma inlägg har en helt fantastisk sommar!!

O.

Världens upptagnaste sommar

Hej. Jag har alldeles för lite ledig tid för att hinna med att uppdatera er om vad som händer i mitt liv och i mitt huvud. Jobbar massvis. När jag är ledig vilar jag. Solar och badar. Sommaren i Övik är än så länge perfekt. Bara hoppas att den fortsätter så. Har också en sista komplettering på uppsatsen som hänger över oss. Men hur tusan vi ska kunna göra den vet jag inte. Som grädde på moset(?) tror jag att den slutliga versionen (i Word) bara finns på min laptop. Som befinner sig i min lägenhet i Västerås. PDF är ju lite svårt att överföra till Word med samma utseende. Måste göra en ordentlig genomsökning av min mailinkorg och -utkorg för att se om jag inte har den liggande nånstans. Det som måste fixas är att ett stycke måste läggas in. Ett relevant stycke vilket kräver en ny och bra källa. Och sedan ändra nån liten mening på nåt annat ställe. Men svårt när min grupp under sommaren är uppdelad i Småland, Västerås och Örnsköldsvik. Inte precis så att vi har massvis med möjligheter att sätta oss ner och fixa. Oh well, nästa lediga dag ska jag försöka göra en attack. Om vädret är dåligt. Skulle tro att jag är ledig på måndag. Jobbar nämligen ons-sön denna vecka. Jobbar nog kring 47 timmar denna vecka vilket är en nedgång från förra veckans 56 timmar. Rena semestern.

Sommarkramar till er trogna. Men för att vara helt ärlig kan ni räkna med en extremt sparsam uppdatering här under mina veckor i Ångermanland. Förhoppningsvis kanske jag kan bli bättre. Men räkna inte med det.

O.