Woho, en extra timme...

Okej, dagarna går. Hade ju varit på Halloweenfest sist jag skrev. Så vettigt är väl inte direkt vad innehållet var. Frågan är om detta blir vettigare. Vi får se helt enkelt.

Städningen av festlokalen gick bra. Mat-, bakis- och slapphänget på Sportbaren på lördagen var okej. Pluggandet idag var en berg- och dalbana mellan glädje och förtvivlan. Såhär i efterhand känns det lite bättre men att jag ska kunna gå från tentalokalen på torsdag och känna som att jag gjort allt jag kunnat känns långt borta just nu. Måndag tisdag och onsdag kvar att maniplugga. Sen får det bära eller brista.



Något roligt var ju att man fick en extra timme imorse. Vad använde ni eran till? Jag gjorde det enda rätta. Efter en vecka med på tok för lite sömn, på tok för mycket att göra och för mycket som snurrat i huvudet intalade jag mig själv att jag är utbränd. Såg repriserna av Paradise Hotel för att tömma huvet. Dog i sängen klockan 1. Vaknade 10 den "gamla tiden". Ställde om klockan till 9 och satte ett larm på 10. Underbart. Hur skulle man annars kunna använda den timmen bättre när man är slutkörd mentalt och psykiskt?? Fast tro inte att jag är deppad. Det är så långt från sanningen man kan komma. Jag gör bara saker jag tycker är sjukt roliga. Vissa veckor innebär det dock att det blir mycket att göra och pluggandet blir lidande. Som denna veckan. Men ack vilken rolig vecka det har varit.
Onsdagen var nog höjdpunkten ändå med styrelsekickoffen på Arosfortet, middag och shots på Sportbaren och sen fest med IMF:are.



Så nu ska jag spendera kvällen med att lyssna på lugn och avslappnande musik. Vila hjärnan och imorrn plugga stenhårt hela dagen. Vi får väl se hur det går.



O.

Klockers...

Sitter här hemma. Inlindad i täcket. Fryser in i märgen. För ungefär så kallt är det. I min lägenhet. Jag vet inte varför. Värmen är på men kanske beror det på att jag de senaste 3 timmarna promenerat runt runt och försökt lösa det ena problemet efter det andra klädd som en afghan. För så var det. Missförstå mig inte, det var absolut inte några grejer som jag avskydde att göra men de resulterade ändå i att jag aldrig kom mig in på Kåren. De resulterade i att jag efter 5 timmar på en fantastisk efterfest i en lokal fylld med utklädda ekonomer ändå tappade suget innan vi gick ut. Oj, ser nu att jag skrev efterfest. Förfest menar jag såklart. När man då går ut och direkt istället får stå och snacka med 10 araber om man gillar islam eller inte och samtidigt ska fundera över om de bara skojar eller om de försöker få en att säga nåt dumt. Sedan hittar en stackare som har fått lite mycket av det goda. Vi fixar en taxi som kör oss tio(!!!!) meter och sedan slänger ut oss alla eftersom en person undrade om man kunde få fönstret nervevat. Det får man tydligen inte be om i Västerås för då får man inte åka vidare. Efter mycket om och men hittade vi en lägenhet att bädda ner personen i och sen gick vi tillbaka till Kåren. Köade ytterligare ett tag utan att egentligen vara nära att komma in. Snackade med några över muren varpå nån tjockis till ansvarig tyckte att man inte får prata med varann. Vi fortsatte ett tag till men sen gav vi upp även det. Så då var det bara till att gå hem. Men det dryga kvarstår i att imorrn gå till lokalen och städa. Jag har nyckeln så jag hoppas innerligt att det blir fler än jag som dyker upp där. Det mest idiotiska är att det var någon i en lägenhet precis bredvid som också hade fest och avslutade sin fest med att kasta en massa tomflaskor mot lokalen så nu är det glassplitter överallt som säkert vi kommer få skit för och få städa upp...

Plus att det var några idioter till teknologer där. Plus att jag ringde och skällde ut taxibolaget. Fasen vad jag var på krigsstigen idag...

Kommer hem, kollar ikapp mig på idolernas uppträdanden. Även om låten är extremt kass så älskar jag textraderna;

You are making everything beautiful and I think that is wonderful


Det är en så bra strof. För vilken dag tycker man inte den tanken är bra??

Well well nu måste jag sova. 9 timmar tills jag ska städa upp efter spektaklet...

Så då har jag sagt det jag ville ha sagt. Fick lite rätsida på saker och ting idag men varför ska man egentligen ha rätsida på saker? Klart mycket bättre när allt är ett virrvarr. Och imorrn är det fest igen. Och på torsdag har jag tenta. Och min tentapluggtid är hittills 4 timmar... suck... Hatar när man är tvungen att vara på olika ställen/fester. Det är så kändisarna måste känna sig. Måste vara här och där hela tiden. Tur att imorrn är sista dagen på denna kick off vecka. Sen börjar 3-4 dagar av extremt hårt plugg.

O.

Kick-off.

Så är då denna "kick-off" vecka som jag valt att kalla den igång. Igår var det uppstartsmöte för konferensarrangemanget. Vi fick ihop en projektgrupp med just nu 14 ansvariga. Sen har vi ungefär 10-12 funktionärer och hjälpredor klara men skulle behöva typ 5-10 till iaf. Jag ska försöka styra med Logi, transport och nånting mer tror jag det var. Minns inte riktigt. Har iaf kommit fram till att hitta lokal där man kan husera 80-140 pers torsdag-söndag inte är det enklaste. Skolans lokaler är det kanske någon som säger?! Ja, tyvärr finns det inga duschar där och det vore ju det absolut bästa om det gick att hitta nån lokal där det även finns såna faciliteter. Typ en gymnastiksal hade ju varit det bästa. Men de är oftast uppbokade långt i förväg. Någon som har några tips??
Vi kommer klara det iaf. Det vet jag.

Idag är det styrelse kick-off istället. Om 45 minuter samlas vi utanför mitt hus för att gå till Arosfortet (typ 100 meter...) och kämpa i cellerna i två timmar. Sen är det hem och byta om innan vi ska ner på Sportbaren och käka middag. Woopidoo vilken dag. Kanske blir det mer fest än det låter som. Förutsättningarna finns, frågan är väl bara om viljan finns.

Tänk om min lägenhet hade varit städad...

O.

You are fired!

Spottar ur mig inlägg nu känns det som. Men detta blir kort. Och innehåller två delar.

Först vill jag både hissa och dissa att träna på morgonen. Det är fantastiskt härligt att komma hem innan 11 och ha klarat av träningen. Däremot blir man inte så effektiv därefter. Jag har fortfarande bara ätit frukost eftersom hungrig är något man verkligen blir av det. Ska strax ta en lång och varm dusch. Och därefter är ju tanken att jag ska sätta mig och plugga. Och vid 16 är det möte. Woopidoo.

Nummer två som jag vill ta upp idag är lite politisk och en fundering över hur samhället funderar. Försvarsmakten har nu avskedat ett antal anställda för att de inte kan tänka sig att tjänstgöra utomlands. Okej, det handlar om en rejäl inriktningsförändring och omorganisation för försvaret men hur folk kan bli upprörda över detta förstår inte jag. Det är som om en undersköterska inte skulle vilja tvätta någon som inte själv klarar det. Det är som att en polis inte skulle vilja köra polisbil. Det är som att en lärare skulle vägra att ha utvecklingssamtal. Det är som att en städerska skulle vägra att rengöra toaletter.
Vem som helst förstår ju att om detta skulle ske på någon av ovannämnda arbetsplatser skulle det inte funka att ha de kvar. Så när nu Försvarsmakten mer riktar in sig på utlandssinsatser är det väl inte mer än logiskt att de som inte kan tänka sig att utföra dessa arbetsuppgifter får börja jobba nån annanstans?!
Det är ju precis på samma sätt som när alla företag gick över mot datorer istället för skrivmaskiner och allt annat man gjorde då. Då erbjöds anställda att få gå en datorkurs. Vissa ville inte det och se vad som hände, de blev av med jobben eftersom deras kunskaper inte längre behövdes.
Så varför är det fel att avskeda folk som inte vill utföra sitt företags arbetsuppgifter??

O.

Var tar all tid vägen??

Okej, ni kanske börjar lessna men här kommer ytterligare ett inlägg som handlar om hur fullspäckat mitt liv är. Men ta det på rätt sätt. Jag klagar men tycker samtidigt att det är fantastiskt härligt. Dvs jag klagar mer bara för att klaga. Om jag nu ens klagar. Det är jag inte riktigt säker på.

Hur som helst så blev mitt fullspäckade schema ganska klart för mig idag då jag pratade med pappa i telefonen och han undrade över när jag kommer hem norrut nästa gång. Jag sa att det blir nog jul och började sen rabbla min närmsta tid. De närmsta 1,5 veckorna är jag mest orolig över, here is why:
Denna veckan hade vi sista föreläsningen i Eskilstuna för denna kursen idag. Ska ju vara där hela hösten men idag var sista dagen vi började redan 8.15, efter tentan är det 9.15 som gäller. Då får man sova till 7.10 istället. Can't wait. Imorrn ska jag träna på morgonen, plugga över lunchen och klockan 16 är det uppstartsmöte för den ekonomföreningskonferens som vi ska arrangera i Februari (Kontaktmanna heter den). Konferenser brukar innebära en hel del jobb så det är bara att köra igång. Konferensen sträcker sig över en helg, torsdag till söndag.
På onsdag har vi kick-off med föreningsstyrelsen, vi ska på Arosfortet (typ Boda Borg...), ligger precis bredvid mitt hus, sen hem och byta om och så innan det blir "styrelsemiddag" nere på Sportbaren (samarbetspartner) och kanske lite fest efter det också. Får se. På torsdag är schemat tomt vilket bör innebära träning och tentaplugg. Fredag är det Halloweenfest och jag är med och drar i trådarna så fullt upp även då. Lördag måste jag iväg och städa festlokalen och sen på kvällen är det kick-off för vårat samarbete med Sportbaren så då ska man vara där istället. Söndag blir förmodligen en riktig bakisdag innan sista tre dagarna av stenhårt tentaplugg drar igång.

Men trots att jag nästa torsdag har tentan blir mitt schema inte lugnare. Efter tentan har vi vissa funderingar på en Roadtrip till Amsterdam över helgen, en grabbresa om vi har grabbar så det räcker. Blir den inte av är helgen ändå uppbokad med diverse festligheter...
Helgen därefter är det ekonomföreningskonferens i Örebro. Kommer bli MEGA-kul. Och sen rullar det bara på. Herregud så kul.

Det som är lite konstigt dock är att den tid man tidigare hade för att bara sitta i soffan den är precis lika stor nu. Eller nej, det är den inte. Men tiden som krävs för alla styrelseuppdrag och planering stjäl mer av pluggtiden än av den lediga tiden. Jag har insett det att allt runt skolan just nu är så extremt roligt så jag skulle vilja skippa plugget och bara göra allt runtomkring. Åh, denna hösten är så bra!

Nej, nu ska jag sluta vara så extremt äckligt positiv och låta er surfa vidare. Bye for now! Hm, kanske skulle slänga in nån bild också. Hm, kanske ska köra en omröstning om vad jag ska ha på Halloween. Om vi säger såhär, ett av alternativen är inte så seriöst men känner jag er rätt kommer det att vara det som röstas fram så inga garantier till att det blir det jag bär. Kanske om nån vill ha en privat visning i sitt sovrum så kan jag ställa upp :p

Alternativ 1: Mumien.

Alternativ 2: Shejken(hur stavas det egentligen??)
Och så bam-pa-ra-pam, tips från en vän som tyckte detta skulle passa:

Alternativ 3: Pizza-delivery-guy
Och, mamma du kan vara lugn, det är INTE jag på bilden...
Så rösta :p
O.

Varför så många alternativ??

Jaha, då sitter man i valet och kvalet. Eller egentligen inte. Men funderar lite över vilka resor man ska åka på. Ska ju till Åre i januari, Örnsköldsvik över jul och i början av december var det tänkt att jag skulle till Göteborg med ett gäng. Men idag dök det upp mer konkreta planer på en roadtrip till Amsterdam om typ två veckor som fick mig att bli mer sugen på att dra ett rejält party i Amsterdam istället för Göteborg.
Amsterdam vore ju extremt roligt. Om det nu blir av, just nu verkar det bli en grabbresa isf och såna brukar ju alltid bli extremt lyckade. Göteborg är en "mixed"-resa som innehåller mer av julmarknad, fester och fint hotell. Men jag ska ju bo på riktigt fint hotell i Åre.
Tott hotell heter det. Ser riktigt fint ut. Och var tydligen ett riktigt inne-ställe för typ 20-30 år sen. Nu är det nyinvigt så förhoppningsvis riktigt fräscht. Det ser jag mycket framemot. Att då spendera en höstweekend i Amsterdam känns ju faktiskt lockande. Och styr det inte ihop sig denna gång så får vi väl ta det i vår istället. För en rolig helg i Amsterdam kan ju inte vara fel??!

Så. En hel del funderingar alltså. Och om tre veckor är det konferens i Örebro. Fasen känns som att det inte finns en tom dag i kalendern längre. Härligt!! :)

O.

Have mercy on me :)

Är det åldern? Är det idioti? Men jag kan inte låta bli att ha ett enormt sug efter reunions. Det finns så många kamrater där ute som man inte har tid att hålla kontakten med eller som man inte har någon aning om vad de gör. Tänk vad ännu längre bort de hade känts om Facebook inte funnits. Där får man ju en liten chans att på nåt sätt hänga med i folks liv ändå. Eller?

Denna helgen ska jag vara lugn. Igår var det vin och spelkväll men det var ändå lugnt. Riktigt go' kväll kan man säga. Idag hade jag stora planer på att plugga men precis som vanligt så fallerar de ganska rejält. Istället har jag gjort absolut ingenting. Men imorrn då jäklar. För idag är mitt huvud fyllt med så mycket annat.


Varför är det alltid de som världen behöver mest och mer av som försvinner innan de borde?





O.

Jag har ett leende på läpparna.

Jag är glad. Jag har varit på bio och sett en fantastisk svensk film. "Himlen är oskyldigt blå". Jag satt med ett konstant leende på läpparna och njöt. Pendlade mellan skratt, vara generad till att tycka synd om. Det var en helt underbar film. Den fick mig att vilja vara 18 år och spendera sommaren ute bland klippor och bara njuta. Den fick mig också att njuta av svensk sommar mitt i höstmörkret och kylan. Den fick mig att längta efter sommaren mer än nånsin. Den fick mig att älska Sverige. Den fick mig också att hata att många ungdomar växer upp i ett hem fyllt av missbruk. Nej, det var en fantastisk film.
Så se den allihopa!! Och missa inte början, på nåt vis gör den att det där leendet och igenkännandet håller sig kvar filmen igenom. Filmen förmedlade verkligen känslorna hela tiden. Så tack till dig som styrde denna biokväll och valde film och tack till alla er andra som förgyllde kvällen. Underbart att sitta i en biosalong och höra skratten från människor man känner. Men även så härligt att sitta i en biosalong och höra andra människor som man inte känner skratta. Skratt behöver vi mer av!

Nej, som sagt se denna film om ni får tid. Annars får ni ta er tid. Den är helt klart sevärd! Och återigen kommer jag till slutsatsen att man går på bio för sällan.
Take care!

O.

Åh vad jag skrattar.

Haha, detta är bara så roligt att jag kan inte sluta skratta. Kan också bero på att jag just tagit mig igenom världens tråkigaste kapitel i Beskattningsrättsboken. Well well.
Surfade in på allehanda.se (hemsida för Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland) och fick ytterligare två bevis på att Härnösand är en håla och förmodligen Sveriges mest oförtjänta residensstad. Anyhow. Först och främst var en av största nyheterna att Härnösand nu finns på GoogleMaps men att det är felstavat och trots flertalet mail till google där folk påtalat detta heter det fortfarande Härnösänd. Haha, att det ens är en nyhet.

Men som om detta inte gjorde min dag tillräckligt så skedde det strax därefter. I en av kommentarerna står det att man ska titta på vilka artiklar som är mest lästa av de från Härnösand. Haha, åh, vilket gott skratt jag fick mig när jag såg vad som var på fjärde plats; "Begravningsnotiser". Haha, fasen i Härnösand händer inget av nyhetsvärde förutom när stan hamnade på GoogleMaps och när folk begravs. Åh, vilken framtidsort :)

Det var dagens.

Annars har dagen gått till träning, plugg och nej förresten det är allt. Suck vilket roligt liv. Men färdig för idag så nu ska jag bara sitta i soffan och socialisera via internet och se dåliga program på tv. Imorrn är det tidig morgon igen. 6.15 står väckaren på. Men det är den tredje sista så tidiga morgonen. Åh, vi borde ha fest på måndag för att fira att den sista tidiga morgonen är gjord. Ja, det tycker jag!

O.

Society...

You're a crazy breed.

Det stämmer nog jäkligt bra. Hela texten egentligen. Jag är iaf fast i de där lite av "gamm"-låtarna. Bara för att jag gillar den just nu så får ni sången här:



Vad har jag då gjort idag? Jo, jag har varit på stan. Köpte ett par nya skor. Ett par av en "rejälare" kängvariant på Skopunkten. Och eftersom L (min granne) köpte ett par också så passade vi på att utnyttja att få halva priset på ett av paren. Bra tänkt kan man säga :)
Hemma drog jag en vända med dammsugaren men sen dog mina städambitioner och det blev inget mer av det. Så golvet är rent och resten är skit. Ungefär.

Sen skulle jag fixa ett event på facebook för en halloweenfest som linjeföreningen styr. Alltså jag och L. Men facebook strejkade så det slutade med att jag skapade samma event tre gånger... Vilket resulterade i att jag kände mig tvungen att skicka ut ett meddelande till alla. Och sen också ställa in samma event två gånger. Så nu har jag förhoppningsvis bara ett kvar. Haha, vem har sagt att allt ska vara enkelt??

Enda problemet jag har nu är vad tusan man ska ha på sig på en Halloweenfest. Jag har aldrig varit på en sån förut. Faktiskt. En riktig alltså med utklädnad och allt. Eller har jag det? Jag har inget minne av det iaf. Vilket iofs när det gäller fester inte behöver innebära att det aldrig skett...

Aja, take care och hoppas ni får en riktigt bra vecka. Jag ska trots att den inleds med uppstigning kvart över sex imorrn bitti verkligen försöka ha det.

O.

I close my eyes and dream away...

Ett tag sen ni hörde från mig. Jag har bara så fullt upp. Det konstiga är att dagarna dock inte varit fyllda av det minsta plugg. Jag har inte pluggat sen i tisdags. Känns inte så lovande men i nästa vecka ska jag styra upp det och ta tag i det. För denna kursen kommer tentan kunna vara svår så dags att lägga ner lite energi på det. Medan tid finnes.

Igår hade vi sittning. Jag och min granne var arrangörer och hade fixat och donat en del inför den. Bland annat hade vi skrivit en egen sång som vi framförde. Något nervösa över bemötandet men det blev en succé att döma av "En gång till"-ramsan som körde igång. Hur ska vi toppa detta till nästa gång?? Kul iaf.
Annars var kvällen också succé. Temat var Bad Taste. Såhär såg jag ut:

Min vackra utstyrsel. Lambo var kvällens grej.

Tänkte till och när jag inte visste vilka skor jag skulle ta så tog jag helt enkelt båda :)


Jag blev onykter. Förvirrade mig själv till enorma höjder men livet leker ändå. Oroade min mor, dansade, gick hem, träffade massor med trevliga människor (på Kåren alltså...). Nej, kvällen var en stor succé.

Idag har däremot inte varit succé. Var helt sjukt bakis när jag vaknade och det höll i fram till 4-tiden. Illamående är inte ens förnamnet. Enorm huvudvärk var också ett inslag. Pendlade mellan att vara i nåt halvsovande till att bara kvida. Festligt.

Men nu är jag tillbaka i ordning igen. Tyvärr har jag fått hosta men hoppas att det inte blir något mer. Är inte sugen på att bli sjuk nu. Veckan som kommer är det mycket som ska tänkas på. Föreläsning tre(?) dagar, viktiga möten med styrelsen för att kanske tacka ja till att arrangera en ekonomkonferens här i Västerås i februari vilket isf kommer innebära än mer arbete att ta tag i. Måste marknadsföra Halloweenfesten som jag och grannen (sociala utskottet, Mälekon) håller som en förfest innan Kårens Halloweenfest om två veckor. Plugga massor. Puh. En hel del att tänka på och styra alltså. Men allt är kul än så länge.

Imorrn är det söndag. Vad nu den ska användas till. Kanske får lov att öppna böckerna. Och röja upp här hemma. Det blir bra.

God natt :)

O.

Skrattar hela vägen till banken.

Idag på nyheter både här och där gör de stor sak av budgeten som regeringen kommit fram till. Inget ont om den, jag har ingen aning om hur den ser ut och ska jag vara ärlig bryr det mig inte mycket alls. Jag vet bara att den är bättre än de alternativ som finns.
Däremot kan jag inte låta bli när jag hör nyheterna skråla om vilka som tjänar mest på denna budget. Pensionärerna och studenterna. Pensionärerna får sänkt skatt. Good for them. Och då undrar man ju såklart hur vi studenter blir "vinnare". Jo, det är genom att vi får låna 500 kronor mer i månaden. Haha, vi är alltså vinnare eftersom vi får låna mer pengar. Det känns ju alldeles förträffligt... typ...
Det känns lite dumt att få det att framstå som att studenterna gynnas när det ju är vi själva som får betala denna "reform". Det är typ som att säga att tandläkarbesök ska omfattas av allmänna vården men att de som besöker tandläkaren får betala en avgift motsvarande besökets kostnad. Gärna med lite ränta också. Haha, ja du, det är bara att le och se glad ut. Jag är till och med lite osäker på om vi studenter verkligen behöver mer pengar att röra oss med. Självklart kommer även de 500 kronorna att gå åt men jag klarar mig förmodligen lika bra nu som jag kommer göra i januari.

Aja, nu har jag städat, haft förmiddagsföreläsning i Eskilstuna vilket innebär uppstigning 6.20. Tack och lov så är det faktiskt den enda föreläsningen denna veckan så jag har i princip helg nu. Lååååååånghelg.

Ikväll blir det dock fotboll. Tror jag. Om jag kommer ihåg alltså.

På fredag är det sittning. Bad Taste-sittning. Kommer bli awesome.

Åh, en annan rolig grej. Jag har en ny favoritbusschaufför nu. En av de som kör mellan Eskilstuna och Västerås. Högskolebussarna har ett stopp på vägen "Kvicksund". När vi åkte från Eskilstuna ropar han i högtalaren; "Är det någon som ska av i Kvicksund?". Ingen svarar men busschauffören är inte nöjd där, han tänker att det kanske finns internationella studenter så han säger "Quicksand.... (varpå bussen börjar skratta och chaffisen tillägger;) eller nåt..." Haha, han är min favorit :)

Ha en bra dag!

O.

Soran Soran Soran.

Igår kväll var Soran Ismail på Kåren och körde stand-up. Det var grymt kul och jag skrattade som tusan. Han var riktigt duktig på att i allt det komiska och skämtsamma hela tiden hålla en tänkvärd och seriös tråd. Det bästa med stand-up tycker jag är när de lyckas med just det. Att hålla sig till viktiga samhällsproblem men ändå på ett skämtsamt sätt. Aja, han var helt klart värd de 150 kronorna och nu hoppas jag att detta blev en succé för Kåren och att det kommer mer sånt här. Antingen med mer stand-up men ännu roligare vore ju om de började ta hit band igen. För typ 6-7 år sedan hade man grymt mycket spelningar och i taket inne i pubdelen finns takplattor som flera av dessa band gjort. Allt från Thåström, Takida, Håkan Hellström osv. Men av någon anledning slutade man med detta. Hoppas de kan ta upp det igen. Alltså få hit artister på uppgång för de som redan slagit igenom skulle nog kosta lite för mycket. Men det är alltid kul att sitta i puben och titta i taket och förundras över hur de lyckades få dit alla. Till "lilla" Kåren i Västerås.

Det var hur som helst en rolig kväll. Idag får jag se vad Västerås bjuder på. Tror det kan bli utgång men vi får se vad som händer. Är faktiskt väldigt länge sen jag var ute i Västerås på nån annan "klubb" än Kåren. Så det kanske börjar bli dags att besöka Blue Moon Bar snart igen. För Pluto (wannabe-sthlm---), Konrad (bond-stället), SILK (aka Slisk) känns inte så intressanta. Annars är det väl mest pubar och barer här i Västerås men som sagt får se vad kvällen bjuder på.

Trevlig helg, sup och svälj :)

O.

Seminarium som inte gick så bra...

Idag hade vi då det fruktade seminariet. Nu visade det sig som vi anade att han bara skrämt upp oss. Han var inte alls så hård som han sagt att han skulle vara. Och tur var väl det, för ingen grupp hade klarat uppgiften (hade han också räknat med. För man lär sig tydligen ingenting om man kan klara det...) utan alla hade massor med fel. Jag är faktiskt ganska säker på att vi inte hade så många rätt förutom de förtryckta siffrorna. Men måste säga att vi lärde oss mycket idag. Hade aldrig kunnat tänka mig att det fanns så mycket att ta hänsyn till. Well, som ni kanske förstår fick vi lite grann att komplettera. Men det ska nog gå snabbt och nu har ju läraren gått igenom hela lösningen idag så nu är det ju bara att härma. Och sen börja tänka på tentan. Men det får nog vänta ett par dagar, är ju nästan en månad kvar...

Men seminariet var uttröttande. Höll på 13.15-17. Bussen från Västerås gick 12.25 och man var tillbaka klockan 18. Helt slut i huvudet eftersom vi under de fyra timmarna bara hade en rast på 15 minuter. Tror ni att jag haft lite ont i huvet nu under kvällen eller? Ipren hjälpte i två timmar men nu tar sig värken igenom. Det är sån där jobbig "migränliknande" huvudvärk. Så snabbt man rör ögonen för hastigt så gör det ont... Men jag har iaf hunnit med att städa min lägenhet. Och ätit middag. Jag var SÅ hungrig.

Nu ska jag skicka ut påminnelser för att få folk att komma och köpa sittningsbiljetter när jag säljer de imorrn. Det och styrelsemötet direkt efter är det enda som står på mitt schema imorrn. Eller ja på kvällen ska jag till Kåren med ett gäng och se när Soran Ismail är där och kör lite stand-up. Kan ju vara kul att se :)

Ha en trevlig kväll och en bra helg!

O.

Vilken produktiv morgon.

Jag vet inte hur många av er som kommer att tro på mig nu. Men jag gör ett försök. Igår när jag gick och la mig tänkte jag att om jag vaknar tidigt imorrn (alltså idag) skulle jag gå till friskis och förlänga mitt gymkort. Nu sov jag extremt dåligt inatt istället. Vaknade hela tiden vilket resulterade i att jag klockan 7 gav mig själv tillåtelse att inte gå till gymmet idag. När jag sen vaknade ganska pigg två timmar senare bestämde jag mig för att göra något annat produktivt. Jag tog på mig underställsbyxor, shorts, tröja och snörade på mig jympadojjorna och gav mig ut på en löprunda. Första biten gick extremt bra och det kändes så himla lätt så jag sprang till och med lite lälngre än vad jag hade tänkt. Det ångrade jag rejält när jag till slut bestämde mig för att vända tillbaka hemåt. Att kalla det motvind är alldeles för lindrigt. Det var som att försöka springa genom en vägg. Kämpade väl ungefär halva vägen tillbaka innan jag gick en bit och till slut springandes lyckades ta mig hem...
En dusch och rejäl frukost senare satte jag mig med lite föreberedelser inför morgondagens seminarium. Det gick ganska snabbt då det mesta redan är förberett. Tyvärr hittade jag en paragraf som informerade mig om att vi förmodligen gjort fel på ett ställe. Nu är inte det hela världen eftersom enligt läraren ingen grupp ska kunna klara uppgiften.
Efter den upptäckten kändes inte det plugget lika roligt så jag gav mig på att läsa i kursboken istället. Ett kapitel senare tog jag lite lunch och nu ska jag ge mig på att läsa ett kapitel till innan jag måste gå till skolan och skriva ut alla papper inför seminariet imorrn.

Igår hann jag med att träffa pappa en knapp timme efter mitt styrelsemöte också (okej, jag smet därifrån men min anledning var ju bra :p ) vilket var trevligt. Men känns lite konstigt att bo så långt hemifrån, träffa pappa på stan och sen är det inget mer. Lite konstigt att någon i familjen besöker Västerås men inte för att hälsa på mig :p haha, om ni fattar vad jag menar...

Well well, boken kallar.

O.

Åhåh, jag är för rolig.

Igår skrev jag ju om Ann Ahl. Jag har inte riktigt släppt det ännu för nu kom jag på nåt ännu roligare. Tänk när Ann Ahls kompisar ska prata om hennes ex.
"Hade ni kul igår?"
"Ja, men det visade sig att det var Ann Ahls ex".

Hahaha, jag kom på detta för tio minuter sen och tycker fortfarande det är lika roligt.

Jag ber om ursäkt över denna usla humor men erkänn att det är lite roligt?!
Idag har jag iaf varit till skolan och suttit och sålt biljetter till sittning. Tyvärr så fick klassen vi hade riktat in oss på sluta tidigare så när vi kom dit hade alla redan gått. Men vi lyckades sälja en del biljetter ändå. Så på de inledande två dagarna har vi redan kommit upp i hälften av biljetterna. Bra jobbat tycker jag :)

Nu ska jag strax traska iväg till ica skulle jag tro. Sen blir det styrelsemöte senare i eftermiddag och kanske också att jag hinner med att träffa på pappa lite senare. Han är ju i stan ett par dagar.

O.

Ann Ahl. Stackare.

Okej, en av de bättre undanflykterna från plugg på länge. Av någon anledning fick jag en flashback av "Sommaren med Göran" (är det väl?) där Ann gifter sig och får heta Ann Ahl. Jag kom såklart på att man måste ju kolla om folk heter så. Och det finns minst en på Facebook (ja, en av de pålitligare källorna..) som heter det. Stackare. Men hahaha. Det är bara så roligt.

Får mig också att minnas alla kvällar i London (minnet börjar svika men jag tror det var då...) som vi spenderade timmar med att komma på för och efternamn som blev roliga tillsammans. Just nu minns jag inget av de. Jag minns inte ens om vi gjorde det på svenska eller engelska. Eller kanske bägge. Förmodligen bägge.

Idag har jag iaf varit på föreläsning i Eskilstuna. 8.15-12 vilket innebär att bussen går 07.15 och att man är tillbaka i Västerås vid 13-tiden. Har käkat lite lunch och ska om en timme tillbaka till skolområdet för linjeföreningens Extrastämma på Kåren. Eftersom vi i styrelsen har lite att förbereda innan ska vi vara där lite tidigare. Den börjar annars 16.15 och eftersom det är Kanelbullens Dag så bjuder vi deltagarna på kanelbullar. Woho. På tal om det så är jag så besviken på min kalender. Den tar inte upp så viktiga högtider som kanelbullens dag och våffeldagar. Hur ska man komma ihåg de annars? Tur att den bara räcker fram till nyår. Sen ska jag köpa en som har med alla dessa viktiga grejer.

Senare ikväll kommer pappa till Västerås på konferens i två dagar tror jag det är. Han brukar dock vara rejält uppbokad men ett hej ska man väl hinna med iaf. Jag är också ganska uppbokad. Eller imorrn är det en väldigt hackig dag. Klockan 10 måste jag vara på skolan och informera i klasser om sittning. 11-12 ska jag stå och sälja biljetter och senare på eftermiddan har vi styrelsemöte. Positivt är att det inte är någon fler föreläsning denna veckan och eftersom min grupp har seminarium på torsdag eftermiddag blir det inga fler tidiga morgnar denna veckan. Och nästa vecka har vi av någon underlig anledning bara en föreläsning. Sköööönt. Det innebär att det finns gott om tid att läsa ikapp och gott om tid att få igång träningen på allvar. Nu blir det nog till att köpa träningskort på onsdag skulle jag tro. Tror inte jag hinner imorrn...

Well well. Ny vecka nya möjligheter :)

O.

Mitt liv är underbart.



Haha, skulle logga in på spotify. Vilket lösenord tror ni jag försökte skriva? "spotify". Haha, så dum är ju inte ens jag att jag skulle välja det som lösenord.
Har spelat bowling under kvällen och svängt förbi ett gäng pubar/krogar och tagit några öl och haft det trevligt. Nu hemma och inser att jag under de senaste 44 timmarna har sovit 5. Det ska bli så skönt att sova ut imorrn. Såååå skönt.

Igår (fredag) var jag på middag hos några kompisar. Vi var sex stycken. De bjöd på fantastisk grillbuffé och återigen slog det mig; "hur har jag haft turen att lära känna alla dessa underbara och generösa människor?". Har jag förtjänat allt detta? Jag hoppas svaret är ja, annars lär karman slå tillbaka rejält snart :p Jaja, jag var full igår också men så är det när man är student och livet leker. Allt är okej och allt är roligt!

Sen en rolig sak. Det går en reklam på tv4 tror jag det är. Den handlar om Jarlsberg(?) ost. Deras slogan är så fantastisk: "Smaken sitter i hålen". Hahaha, underbart.

Och sen till Idol. Kan ju inte missa att skriva om det. Är inte hon Minnah fantastisk?? Jag är nog kär. Iofs brukar jag bli kär i de flesta av tjejerna i Idol så det är väl ingen överraskning. Men hon är BRA.

Well well nu ska jag chilla med lite musik innan jag slumrar in.

O.