Man måste bara älska att inte orka med saker...

Denna dagen har varit fullspäckad. Hemifrån strax efter 8 imorse. Efter föreläsning, grupparbete och styrelsemöte hemma vid 17.15. Därefter middag som följdes av ca två timmars plugg. Vet dock inte om jag fick ut något av det. För mitt i allt detta fullspäckade så är jag dyngförkyld. Och det blir ju inte bättre av att man inte får vila och ta det lugnt. Imorrn hoppas jag på några fler lediga timmar. Börjar med grupparbete på skolan vid halv tio och fortsätter så länge det går. Måste fixa matlåda imorrn bitti också. Något jag verkligen inte orkar göra nu. Jag orkar knappt med de ständiga förkylningsbesöken på toaletten. Antingen för att snyta sig eller kissa. Fan nu blev jag kissnödig igen. Ipren, nässpray och hushållspapper är mina bästa vänner just nu.
Efter skolan imorrn har jag dock inget inbokat så då får jag gå hem och lägga mig och tycka synd om mig själv. Försöka vila upp sig lite. För onsdag är precis lika fullbokad som denna dag har varit.

Idag blev det förmodligen också så att det bestämdes att jag spenderar även kommande sommar i Örnsköldsvik. Det känns alldeles utmärkt och precis så bekvämt som jag kan behöva ha det när detta läsår är över.

Ha det bra!

O.

Sömnbristen och festandets resultat.

Jag har nog aldrig varit så här trött förut. Världens längsta festdag efter världens längsta vecka i Åre. Sömnbristen är på topp. Behovet av vila har aldrig varit större. Har aldrig haft roligare men om jag ska överleva måste jag nog gå i ide nu. Måndag morgon räknar jag med att vara uppe igen. För nu värker min hals, mitt huvud är förstört, min kropp värker och jag ska använda mina sista krafter till att skriva detta blogginlägg och sedan nästintill gå i dvala i de närmsta 24 timmarna. Puh, tänk om det ändå vore fler.
Och till råga på allt så har vi ett arbete som ska vara inlämnat på fredag. Och jag har såklart inte börjat. Men på måndag börjar ett nytt liv. En ny skoltid. Den utan 7 dagars festande i rad. Den med hyfsat mycket mer sömn. Den med ännu mera socialt umgänge. På måndag börjar den. Imorrn kommer jag inte vara vaken.

O.

StudentSkiWeek i Åre.

Åh, jag är tillbaka i Västerås. Med den där enorma känslan av att något enormt roligt har passerat och inte längre går att se framemot. Nu måste man hitta något nytt att rikta in sig på. Det har iaf varit så roligt. Så genombra och roligt. Skidåkning, fester, lite sömn, finfint lyxboende, bubbelpool, hotellfrukost, AFTER SKI, ännu mera fester, mat, liftåkning, regn, sol, snö, snökanoner m.m.
Om alla dessa ord har det skapats massvis av minnen under denna vecka. Jag saknar det redan. Vi åkte iaf skidor massvis, festade också massvis, åt massvis, slappade i bubbelpool massvis. Blev försenade med tåget tillbaka till Västerås - inte så massvis. Men fick byta till egen buss i Uppsala istället för att byta tåg i Sthlm.

Nu tvättar jag, längtar efter att få gå till ICA och köpa något matigt, något drickigt och något onyttigt som kan förgylla min fredagskväll som jag tänker ägna åt att bara vara. För jag känner mig lite full idag, vinglig och slutkörd. Men ändå känns det tråkigt att det är över. Det man saknar mest är den underbara gemenskapskänslan man får när man bor så många på så liten yta. Snacka om att man inser att vi människor är flockdjur.
Nej, nu kallar tvätten igen. Snacka om att jag behövde tvätta. Sista paret kalsonger användes igår så idag är det träningsoverall som gäller. Åh, på tal om det. Kom på en sak jag ska kolla upp. Har absolut inget med träning att göra men jag kom ändå på det. Får se om jag kommer någon vart med det, isf avslöjar jag det då.

Här den enda utomhus- (och dags-) bilden jag tog i Åre. Vackert eller hur??!!


Åreskutan i bakgrunden. Detta var på tisdagen då första gången det klarnade upp. Söndag och måndag var mulet, blåsigt och plusgrader, även lite regn. Tisdag sol, ingen vind och 8 minus. Tyvärr hade liftarna till toppen av skutan frysit ihop av allt regn och blåst så de knackade is hela tisdagen. På onsdag hann vi dock upp en gång innan vi drog på tidig After Ski på Fjällgården istället. Överlag riktigt bra skidåkning och jag vill typ tillbaka nu. Så kul när man börjar inse att man lär sig mer och mer och hur fantastiska carvingskidor kan vara.

O.

Åre imorrn. Typ.

Sitter hemma i soffan och ska strax byta om för att gå till ett möte som sedan kommer att övergå till en fest. Hur kul låter inte det? Alldeles lagom kul såhär på en fredag. Imorrn blir det en dag av packning och försök att få med så mycket som möjligt i så lite väskor som möjligt. Tror ni att jag lyckas? För imorrn kväll vid halv elva avgår tåget härifrån Västerås. 9 timmar senare är samma tåg framme i Åre. Senare under eftermiddan får vi tillgång till vårat hotellrum men liftkortet får vi tidigare tror jag så vi kan spendera söndan i backen.
Vart vi ska bo?
Tott Åre.

Idag har jag annars hämtat ut en tenta. Försökt att registrera mig på vårterminens kurser men inte heller på akademin lyckades jag. Systemet var tydligen i graven typ. Förhoppningsvis löser de det under nästa vecka trots att jag inte är i stan. Hon sa då att det skulle ordna sig.

Så då vet ni hur det ligger till. Imorrn åker jag till Åre. Återkommer till Västerås natten mellan torsdag och fredag nästa vecka. Om SJ gör något de inte är så bra på. Är i tid alltså.

O.

Vilken pärs.

Att det kunde vara så svårt, och intressant, att boka en flygbiljett.
Ska imorgon återvända till Västerås men hade inte köpt biljett ännu. Så nu gjorde jag slag i saken och bokade en ungdomsbiljett Örnsköldsvik-Arlanda med det flygbolag som flyger mellan städerna (HögaKustenFlyg). När jag gått igenom hela proceduren och betalningen genomförs kommer det upp en ruta som säger "Köpet kunde inte genomföras, vill du försöka igen?". Jag kollade upp mitt konto och såg att pengarna trots allt hade dragits. Så jag ringde dit, fick veta att det var fel på systemet och att jag skulle prova igen senare. Efter 20 minuter går jag in på deras hemsida och upptäcker att det står att man ska ringa dit för att få boka, sagt och gjort. Ringer dit, bokar biljett med samma tid och avgång imorgon. Får inget kvitto eftersom systemet ligger "nere" genomförs betalningen i en automat på flygplatsen och kvittot kan jag hämta imorgon. Skönt tänkte jag, nu är det ordnat. Kollade banken igen och såg att pengarna för den första biljetten redan var återbetalda men nu hade det istället dragits dubbelt på den andra bokningen. Dvs dubbla summan. Ringer igen och de upptäcker att de gjort fel och får kort och gott göra om bokningen igen och pengarna för den som drogs dubbelt skulle betalas tillbaka. Så nu har jag ju egentligen bokat fyra biljetter till imorrn så det ska mycket till om jag inte ska komma tillbaka till Västerås.
Iofs kunde det nog dröja ett tag innan den sista bokningen skulle vara klar och allt i ordning så än är kanske inte historien över. Tur för HögaKustenFlyg att de alltid är trevliga, glada och ger bra service. Och också ett plus för att de bara tar 100 kronor för att frakta slalomskidor. När deras konkurrenter tar ca 250+. Iofs sa hon i luren att de hade tänkt höja det men att "dagspriset är 100.-". Vi får väl se vad det ligger på imorgon :)

Annars har jag idag dammsugit huset. Viss skillnad när det är typ 10 ggr så stort som lägenheten. Eller kanske 8-9 iaf. Skottat av taket till källarnedgången. Sjukt mycket snö här uppe. Igår skottade jag nedfarten. Tusen jobbigt. Och som tack kom det mer snö på kvällen.

På lördag åker jag till Åre.

Have a nice day!

O.

Helg. Har det varit. Och är.

Så. Helgen har spenderats lite här och där. Nej men i fredags åkte jag upp till Örnsköldsvik och lördag söndag spenderades med närmsta familjen i Umeå med födelsedagsfirande då mor fyllde 50. Blev middag på Invito i Umeå och en massa annat roligt. Är nu åter i Övikstrakten. Där snön fortsätter att vräka ner. Äckligt mycket snö nu.

Hur länge jag blir kvar här uppe? Funderade på onsdag eller torsdag men kollade nu och det finns inga bra biljetter på onsdag så förmodligen blir det torsdag förmiddag som jag styr mot Västerås igen. Jag har ju semester nu så jag bestämmer lite själv vad jag vill göra. Skolan drar inte igång igen förrän 31/1. Egentligen börjar den 24e men jag åker ju till Åre på lördag kväll. Woho. Det kommer bli roligt.

Men nu ska jag fortsätta leta runt efter en bra kamera. Funderar på att köpa en ny och har tänkt mig en sån där vattentät grej som man kan bada med. Varför? Jo, för att det vore kul att ha när man är i t ex Thailand. Och där är ju jag om 1,5 månad. Så jag kollar runt litegrann och har kommit fram till att det är en djungel... Men men. Nåt ska det väl kunna bli.

Have a good one!

O.

På resande fot igen.

Hej, kort uppdatering såhär halvtimmen innan bussen går.

Åker till Örnsköldsvik idag. Fira mammas 50-årsdag i helgen och slappa lite hemma.

Igår var det tenta, det gick skit men jag hoppas att jag klarade den. Tack och lov så har alla (!) sagt att det var en riktigt svår tenta, av de som gjorde den såklart.
Dränkte våra sorger i vin och sång så jag är lite småsliten idag. Om det beror på vinet eller 5,5 timmes sömn låter jag vara osagt (oskrivet?).
Så idag flyger jag upp till Övik alltså. Dock har jag två timmar att spendera på Arlanda så jag ser framemot ett besök på Max. När man bor här i de södra delarna av landet får man lära sig att Max är inget som finns i centrala delarna av städerna. Så när jag flyger hem brukar jag alltid passa på att besöka Max i inrikesterminalen på Arlanda.
Sedan tycker väldigt många (jag inkluderad) att det är konstigt att vi inte har McDonalds i Övik. Det får folk att tro att vi är en jätteliten by. Jag försöker få de att förstå att det beror på att vi är så nyttiga, snygga och slanka där uppe... Vet inte om jag lyckas övertyga ens mig själv. Jag tycker hur som helst det är lite coolt att vi inte har "Donken". Övik lär ju vara största staden i Sverige som inte har McDonalds. Eller vad tror ni?

Och vem hade kunnat tro att Sala hade 30000 invånare?? Det påstods igår iaf. Borde kanske kolla upp det innan jag skriver det. Hm, 21400 är det tydligen. Snacka om att ta i. Oh well...

Nej, nu ska jag packa det sista, slänga sopor och gå (20 m ) till busshållplatsen. Jobbigt liv...

Ha det bra!

O.

Plugget rullar vidare.

Tentaplugget fortsätter. På torsdag eftermiddag sitter jag med lagbok, pennor, papper, vatten, tilltugg och förhoppningsvis energi. Idag har energin och viljan att lära inte riktigt infunnit sig. Det har gått trögt även om jag inser att det också gått hyfsat bra. Men är det inte alltid så med juridikkurser? Det klart det är enkelt att hitta rätt paragraf när man gjort samma uppgift 5 gånger. Frågan är hur enkelt det kommer vara på torsdag när det gäller att lyckas på första försöket. Att juridikkurser är så svåra att tentaplugga till ökar förmodligen mitt fokuseringsproblem. Men nu tänker jag lägga undan böckerna, äta lax och stekta grönsaker. För jag har hittat en nytändning med lax. Och den stavas havssalt. Jag är typ beroende. Igår åt jag havssalt till och med till köttbullar och makaroner.

Hur som helst jag ser ändå framemot denna tentan för dagarna fram till den är så långsamma och händelselösa medan det som väntar på andra sidan är så långt därifrån det bara går att komma. För på fredag flyger jag till Örnsköldsvik. På lördag firar vi mammas 50-årsdag i Umeå. På söndag tillbaka till Örnsköldsvik för några lugna dagar hos mor o far. Därefter åter tillbaka till Västerås en två-tre dagar innan jag och massor av ekonomistudenter kommer befinna oss i Åre. För att åka skidor, för att ha roligt och för att glömma allt som heter plugg för en vecka.

Insåg också nu i slutet av mitt pluggande att jag är ganska duktig på att stänga ute ljud och bara inrikta mig på plugget. Hade tydligen spenderat dagen med näsan i böckerna samtidigt som radion och teven stod på och erbjöd sällskap. Bästa sällskapet var nog ändå Christer i P3. Sjukhushistorier handlade det om denna gången. Jag skickade in min såklart, tror dock inte att den lästes upp. Här kommer min historia för er som inte vet om den:

När jag skulle åka utomlands med familjen när jag var 18 så skulle vi ta vaccinationssprutor. Jag och pappa gjorde det samtidigt på en norrländsk vårdcentral. Självklart skulle sprutan tas i en skinka och bara den vetskapen gör ju att man blir lite extra nervös. Sjuksköterskan bad mig dra ner byxorna och böja mig ner över britsen i det lilla rummet. Hon klämde lite för att hitta ett bra ställe att sticka på och sa sedan att jag skulle slappna av. Inte det lättaste men jag kände mig riktigt avslappnad. Tydligen var jag inte det för därefter säger sköterskan kort och gott "Slappna av!" och ger mig en ganska rejäl dask på rumpan. Ni kan ju tänka er hur avslappnad man blir efter det...

Detta är en historia som jag direkt när jag gick därifrån inser att ingen skulle tro på. Men tack och lov (?) så var ju pappa därinne samtidigt för att även han skulle få en spruta så det finns vittnen.
Om jag fått några men av detta? Ja, jag är nu livrädd för att ta en spruta i ändan och kommer om det kommer behövas hellre ta risken att drabbas av sjukdomen...

Ha det bra!

O.

Vad har hänt med tv-underhållningen?

Jag måste bara få säga att det verkligen inte finns något att se på tv längre. Eller har serier och liknande bara inte hunnit dra igång ännu? För att titta på Blondinbella på en konferensresa känns inte som min måndagsunderhållning. Din kanske?

Hur som helst. Min måndag (som jag hela dagen kallat tisdag...) har innehållit tentaplugg och städning. Det gäller med pluggandet att inte överdriva. Iofs är det nog ingen fara för min del. Jag är långt ifrån en person som pluggar för mycket. Oh well. Men man vill inte hinna bli less redan innan tentan. Nu är det hur som helst bara imorrn och onsdag kvar att nöta in det på. Det blir nog bra.

Så alltså lite nedräkning här då:

3 dagar till tenta
4 dagar till Örnsköldsvik/Umeå
12 dagar till Åre och SkiWeek
52 dagar till Thailand, sol, värme och bad :)

O.

Så mycket att se framemot :)

Åh vilken vår detta kommer att bli. Eller vinter till att börja med.
För på fredag åker jag till Örnsköldsvik. Mamma fyller jämt så vi ska fira henne. Blir en sväng upp till Umeå också. Detta är alltså 14-ca19 januari. Den 13e har jag tenta, men det behöver ni inte låtsas om att ni vet... Den 22a åker jag sedan till Åre. Fem dagar av skidåkning, fest och härligt sällskap ska väl kunna hålla mig sysselsatt. Februari kommer bli plugg och konferensmånad. Sista helgen i februari håller vi i konferens.
Men därefter smäller det. För nu är det bokat. Den 3e mars åker hela familjen till Thailand på semester (typ en fira mammas födelsedagssemester). Och jag kunde inte längta mer efter sol och värme. Känns enormt härligt. Återvänder till Sverige morgonen den 21a. Riktigt lång semester också. Och med lite flyt så missar jag inget viktigt i skolan. Woopidoo. Just nu känns det dock som att sol och värme kan vara värt att missa någon högskolepoäng för.

Så det finns en hel del roligt att se framemot vid sidan om allt plugg. Och när alla dessa händelser passerat är det ju motorvägen mot sommar. Fatta vad snabbt tiden kommer att gå.

Ha ett bra liv!

O.

PS. Och ja, jag sitter hemma en lördag kväll. Men det beror på den kommande tentan... suck...

Se på tv en fredag kväll?! Tydligen.. :)

Jag kom på att jag har ju inte visat vilken fin bild syrran hade målat och gav mig när de var här och hälsade på. Jämför den gärna med den lilla miniatyrbilden här till vänster. Och medge att det blev bra!?


Annars spenderar jag denna fredag kväll i lugn och ro. Igår var det desto festligare. Så det känns lite skönt att luta sig tillbaka, ladda batterierna och imorrn ge sig i kast med tentaplugg. För på torsdag är det tenta i Associationsrätt.
Denna fredag kväll spenderar jag också med att drömma mig iväg till sol och värme. För det finns faktiskt en möjlighet att jag i mars följer med familjen till varmare breddgrader. Hur skönt vore inte det?
Jag spenderar också denna fredan med att inse hur extremt dålig underhållning det erbjuds på tv. Och nej, Let's dance är inte underhållning... Spotify håller mig sällskap. Jag lutar mig tillbaka. Och laddar för en morgondag med plugg. Och i smyg så drömmer jag om Åre. För om två veckor bär det av på en grym fest-skid-studentresa dit upp. Men om en vecka ska jag hinna med ett par dagar i Örnsköldsvik/Umeå också. Mycket är bara förnamnet. Men som sagt först plugg.

O.

Plugguppdatering.

Hejsan, tänkte köra en update av mitt pluggande. Igår kom äntligen resultatet för Kredit- och obeståndstentan som jag gjorde i början av december. Det krävdes 24 poäng (av 40) för godkänt så jag klämde till med 26. Extremt skönt att ha den tentan bortgjord.
Och som om inte det vore nog tjänade jag in ytterligare 1,5 högskolepoäng via dagens seminarium på våra rättsfall i Associationsrätten. Så nu rullar det verkligen på.

I övrigt så velar jag mest nu bara över att behöva gå till ICA för att inhandla lite grejer. Det är skitväder. Snö snö snö. Och anledningen till att gå är att ha mer att välja på i kylen. Och det vill jag nog faktiskt ha idag. Fast jag har ingen aning om vad för middag jag vill ha... Något gott tror jag.. haha

O.

Mitt 2010 :)

Här kommer det så en efterlängtad(?) sammanfattning av mitt 2010. Ett inlägg som kanske framförallt ska finnas som en sammanfattning för mig själv. Där jag kan gå in och snabbt minnas och läsa vad jag egentligen pysslade med under året.

Januari
Den första veckan var jag fortfarande kvar i Övik men vände sedan åter för en härlig uppstart med tentaplugg. Tentan i Makro gick över förväntan bra trots dåliga förberedelser (och ja, jag börjar tycka att jag alltid har den ursäkten numera...).
Mamma och pappa spenderade mammas födelsedagshelg i Stockholm så jag passade på att besöka de där under dagen. Var riktigt trevligt vad jag kan minnas.
I övrigt blev det en hel del fester:


Februari
Kanske är det några av er som läser som undrar hur jag kommer ihåg allt detta när det ju är nästan ett år sedan? Jag använder min kalender. Utan den hade jag inte haft en aning om vad jag gjorde i januari...
Februari var nog inte alltför händelserik. Som vanligt en del fester och sedan pågick ju OS också. Det snöade också alldeles för mycket här i Västerås.


Mars
Hittills har ju 2010 inte alls verkat så fantastiskt som jag minns det. 2010 har iaf bjudit på mycket festligheter och det är väl kanske därför året känns så lyckat.
I Mars hände lite mera grejer. Jag var kattvakt i 2,5 vecka. Mor o far åkte till Thailand och lämnade en fullständigt galen katt i min lägenhet, Babsan.

Vi hade också terminens enda(?) sittning. Hippiesittningen. Som alla andra sittningar fantastiskt rolig.

Och där försvann helt plötsligt känslan av att 2010 var ett fantastiskt år. För i slutet av mars sändes Uppdrag Granskning (vad jag anser om det programmet kan ni läsa om i mina inlägg från mars och april...). Ett program som vände min familjs liv upp och ner. Plötsligt syntes min gamla skola på alla nyheter. Pappa fanns på löpsedlarna, i tv-programmen m.m.. Ett elände som förföljt främst mina föräldrar under resten av 2010. Så ur den synvinkeln kan ju 2010 anses vara ett av de sämsta åren någonsin.

April
Efter en tandoperation begav jag mig norrut över påsken för att hänga lite med familjen. Något som verkligen behövdes i allt elände. Journalister ringde konstant, hotbreven strömmade in, polisbevakning av vårat hus var bara några av följderna av svt:s "avslöjande".
Påsken spenderades bortresta från eländet. Jag gick hela helgen på receptbelagda smärttabletter efter operationen så jag kan nog ha varit en extremt snurrig och tråkig person... haha.

Senare i april var vi ett härligt gäng som begav oss till London för ett, som det var tänkt, tre dagars äventyr. Och vilket äventyr det blev. Dagen efter vi anlände till London fick en isländsk vulkan för sig att skicka ut ett askmoln som ställde in alla flyg i Storbritannien och även i stora delar av Europa. Våran tre dagars semester blev istället 9 dagar. Vi lyckades dock njuta riktigt mycket av våra bonusdagar genom att sola i Hyde Park och inte göra alltför mycket. En 36 timmars bussresa London-Stockholm avslutade det hela. Ett riktigt äventyr.

Sedan avslutades denna kaosartade månad med ett härligt firande av Sista April (som är ett Örnsköldsviksuttryck?), Valborg för resten av er alltså. På traditionsenligt vis firades det i regulatorn.

Maj
I början av Maj åkte jag med ekonomlinjeföreningen till Karlstad för att delta i konferensen och tävlingen SM i ekonomi. En grym upplevelse med massor av nya bekantskaper, roliga fester och härliga intryck. Hur det gick i tävlingen? Vi kom inte till final tyvärr...


Därefter var det linjeföreningens årsstämma och eftersom jag fick ett så bra intryck av hur det var i Karlstad ville jag såklart vara med och engagera mig i styrelsen. Blev invald som ordförande i sociala utskottet, något som inneburit en hel del festplanerande, skoj skoj.
Därefter fyllde jag år samma dag som Elbafesten och på grund av ett fylleinlägg på någons blogg blev jag utstyrslad i någon typ av "Anna-This is my life-Eurovision"-prydnader...

Senare i Maj begav jag mig återigen till Örnsköldsvik. Min kära farfar firade sin 90-årsdag. En enormt härlig middag med hela barn och barnbarn som jag hoppas att han uppskattade. Tyvärr blev detta också den sista gången jag träffade farfar. På något sätt kändes det som att det skulle bli det redan när jag sa hejdå där utanför entren till sjukhuset i Örnsköldsvik (han var inlagd men fick "permis" för födelsedagsmiddagen). Han somnade in den 31/5, strax över 90 år gammal.

Egentligen ännu ett bevis på att 2010 trots allt kanske ändå inte var så roligt...

I maj hann vi även med en avslutningsmiddag för oss ekonomer på skolan.

Juni
Skolan avslutades. Sommaravslutningsfest.

Jobbades en del på gamla trogna Näske Krog. Farfars begravning.
Men sedan en riktig höjdare. Midsommarfesten hemma hos "mig" i Sörsvedje, Bjästa. En riktig lyckträff med sillunch i sol och värma, poolbad, dans, lekar, och massa fest! Grymt lyckat har jag för mig att det var och önskemål om repris har inkommit. Vi får se vad det leder till. Svårt att välja en bild från detta men får nog bli sillunchen trots allt.


Juli
En månad som nästintill enbart innehöll jobb, jobb, jobb. Blandat med lite sol och bad under de lediga dagarna.
Månaden avslutades dock i Östersund på Storsjöyran.
Några bilder från denna helg saknas och såhär i efterhand kan man nog tycka att det är lika bra.

Augusti
Jobb, jobb, jobb.
Fast en del upplevelser hanns också med. Fester såklart. Bland annat i Gullänget med massor av solbrända vänner.


Rent äventyrsmässigt så passade vi på att bestiga Skuleberget också. Med vajerhjälp. Mycket roligt och kommer definitivt att göras igen. Med ett svårare vägval.

Återvände också i slutet av Augusti till Västerås för att inleda mitt tredje år på Ekonomprogrammet.

September
En månad som i studenttecken alltid fylls av fester och åter fester. Nollningen körde på som vanligt.
Bilder därifrån kan ni se lite här och var och kvaliteten är tyvärr inte den bästa. Främst på grund av att jag helt enkelt glömde bort att använda kameran...


Oktober
Nu börjar det kännas som igår nästan. Tiden går väldigt fort måste jag medge.
Bland annat var pappa på en kort visit i Västerås genom jobbet. Soran Ismail körde stand-up på Kåren. Och sociala utskottet ordnade terminens första sittning. Etta-sittningen. Temat var Bad Taste och sociala lyckades, eller?

Någon gång i slutet av oktober kom man även över att det var jobbigt att åka till Eskilstuna för föreläsningarna. De tidiga morgnarna kom man däremot aldrig över...
Styrelsen körde kick-off på Arosfortet och middag på Sportbaren.
Sociala arrangerade Halloweenförfest.

November
Åh, snart färdig. Börjar nästan tycka att detta är lite jobbigt nu...
Det jag minns mest från November är förmodligen MEGA-konferensen i Örebro. Mycket roligt och "Familjen" fick en helt ny innebörd och även innehåll. Vi blev på bara ett par dagar ett riktigt sammansvetsat gäng efter att ha bott nästan på varandra.



I slutet av november gjorde jag också min första slavning på Kåren. Inte alltför roligt då det var i det närmaste folktomt den kvällen. Men de stunder man hade något att göra var det faktiskt riktigt roligt.

December
Den mest festtäta månaden under 2010, för min del. Startandet av våran egen lilla "festförening" FestEkon bidrog starkt till detta genom en del fester på de annars lugna dagarna som söndagar och måndagar. Planeringen infrö julsittningen tog också mycket tid och däremellan en hel del pluggande som skulle göras klart innan julen.
Julsittningen blev hur som helst mycket lyckad och jag hade också glädjen att ha familjebesök under den helgen. Skojjj.


Därefter följde jul- och nyårsfirande i Örnsköldsvikstrakten. Bilder från detta finns tyvärr ännu ej någonstans. Förhoppningsvis förblir det på det viset...

Så där har ni mitt 2010. Händelserikt helt klart och jag önskar att 2011 inte bjuder på lika många negativa överraskningar. En hel del planer finns redan. Här följer några av de.

Januari:
- 50-årsfirande av min mor i Örnsköldsvik/Umeå.
- StudentSkiWeek i Åre.

Februari:
- Arrangerar Kontaktmannakonferensen i Västerås

Mars:
- Åker förhoppningsvis till Thailand i drygt två veckor. Även det för att "fira" min mammas 50-årsdag.

En hel del annat finns också inplanerat eller på önskelistan för 2011. Om ett år vet vi hur det året har passerat. Jag ser verkligen framemot 2011.
Hoppas ni som trots min varning i början av inlägget tagit er igenom allt tyckte det var intressant. Och häng gärna med mig i mitt 2011! God fortsättning!

O.

Gott nytt 2011!

Hej igen. Nu har det varit nyårsfirande. Riktigt kul sådant men idag har inte varit ens nära lika roligt. Riktigt seg dag. Men nåt ska man ju inleda det nya året med. Mitt nyårslöfte om att aldrig mer bli bakis föll redan första dagen. Då behöver man inte tänka mera på det iaf.

I övermorgon åker jag tillbaka till Västerås för ett seminarium och en tenta 10 dagar senare. Därefter vänder jag återigen norrut mot Örnsköldsvik. Mor fyller 50 så då måste man ju befinna sig på "hemmaplan". Blir då här uppe från den 14e till ca 19e. Sedan har jag kanske en omtenta den 21a. Resultatet för tentan vi gjorde den andra december har fortfarande inte kommit. Helt sjukt vad dålig våran lärare är. Det handlar ju bara om cirka 35 tentor. Borde verkligen inte ta så lång tid. Och sen vänder jag åter norrut mot Åre för Studentskiweek. Ska bli extremt roligt. Jag var förresten och övade i förrgår. Kära Bjästabacken fick sig ett besök och pisterna var riktigt bra, så var även de obligatoriska "off-pist"-försöken. Jag var lagom nöjd över att inte ha ramlat en enda gång. Men det var nära väldigt många gånger.

Sedan hoppas jag på Thailand i mars. Har i princip bestämt mig för att åka och om jag missar nån poäng pga det så får jag helt enkelt fixa den poängen nästa år. Eller på nåt annat sätt. Men vi har inga redovisningar under den tid det är tänkt att man ska åka så det verkar mycket lovande.

Nu ska jag återvända till familjen och tv-soffan. Och visst är det lite svårare att vara riktigt bakis när man är hos föräldrarna. Det blir lite svårt att förklara att man ligger kvar i sängen till 14 och sedan inte kommer ner förrän 17.30-tiden... Haha, men det är så det ska vara.

Ha ett riktigt bra 2011! Jag ska försöka mig på en summering av mitt 2010 när jag är tillbaka i Västerås. Lite mer tid till sånt onödigt då :p

O.